ForumFull av følelser / Sorg, etter at mor døde
 • Sorg, etter at mor døde

  Startet av Keilylpstv08  ett år siden

  Savner hun mer og mer ver dag jeg blir snart 13 hun døde da jeg var 5 år noen ganger lurer jeg på hvordan er det å has en ekte mamma som forstår deg og liker det samme som deg og støtter deg..

 • s1407bek ett år siden #1

  Kjære deg

  Det må være veldig vanskelig å miste mammaen sin, og du er aldri alene selvom det må føles så ensomt. Selv er jeg en jente på 14 som bor med mamma og lillesøster. Jeg er veldig glad i mamma, vi er veldig glade i hverandre, selvom jeg ofte lager drama, og hun er skikkelig teit.. Noen ganger blir jeg så sur på henne at jeg skriker og slår i veggene, smeller igjen døra på rommet mitt og ønsker der og da at hun ikke fantes!
  Jeg mener at en mamma er en som stiller opp, som elsker deg, og som vil strekke seg langt for at du skal ha det bra, føle deg trygg. Samtidig så tror jeg det er mange som opplever å ikke ha en slik relasjon til sin mor/foresatte. Jeg vet ikke hvordan deres relasjon var før hun gikk bort, men jeg lover deg at hun elsker deg og kunne så inderlig ønske at hun kunne ha følgt deg fram i livet, stilt opp.
  Husker du noen fine øyeblikk du har hatt sammen med henne? Kanskje kan du tenke på de og ønske at hun fortsatt var her, samtidig som at du ikke kan gjøre noe med at hun gikk bort, for sånn er det jo bare. Det var ikke din feil!!
  .. selvom jeg og mamma ofte er veldig uenige i ting, og har ulike ting vi liker å gjøre, så har vi til felles at vi kjenner hverandre godt og elsker hverandre.
  Hvis jeg er trist, kan jeg sitte i fanget til mamma og gråte, mens hun stryker meg i håret og forteller at alt vil gå bra.
  For fine deg,
  Du har hele livet i vente! Og selvom moren din ikke er her lenger, så er hun fortsatt i deg, og du er i henne.
  Dere vil ikke kunne lage nye opplevelser sammen, men du vil oppleve mange ting her i livet, møte nye mennesker, smake på nye smaker, kjenne på nye følelser.. og jeg tror hun vil følge deg på veien!

  Jeg ønsker deg virkelig alt godt!
  Og god jul som er i morgen<3
  Du er sterk!

 • Keilylpstv08 11 måneder siden #2

  HUN var en alkoholiker .. hun kunne ikke hat meg uansett vold mot broren min rykter

 • Iskake én måned siden #3

  Det må være vanskelig å ha mistet moren din. Det er fler i min slekt som er død