ForumFull av følelser / Snart 13
 • Snart 13

  Startet av Lillle  6 måneder siden

  Ja vett ikkje kor eg ska beggyne men eg begynte å få selmords tenke når eg var åte ni år, men eg tenkte altid at familien min ville bli lei seg så eler ein stunn va de venner så va det framtiden og kjerlighet men nå vett eg ikkje lenger.. Slitter med deta fordi eg blir ødelakt når eg ikkje har vore med venner på lenge (trenger bare å væra litt lenger en ein dag) eg tror ikkje at eg kome til å ta love av meg men tenke plage meg bør eg seier det til noen?

  Neste ting er at eg føler meg så teit for bestevenn min e så kjekt å væra me (føler når eg ikkje har vore med hu noen dagar at hu e fake) hu får meg altid glad og trøster meg og hjelpe meg, men hu har promblemer med russ misbruk i familien og eg har støte hu siden deta starta og vore noen hu kan snakka med for det ødlege hu (altså eg har og ein bestefar som slitter med deta) men det er væra med hu for der er det faren og hu får ikkje møta han... Men det som er er at eg ikkje føler meg like viktig fordi hu har enten de samme promblemer eller være..
  Førler meg så slem for detta så har noen noe råd?

  Vel som eg sa så slitter bestefar med alchol og eg føler meg så slem fordi han er kjempe snikl men han e gamak eller mellom 60-70 og skjellver heila tiden og det får meg til å tenke på det og eg like ikkje når han vil klema meg fordi eg føler at det er noe gale med han då ofte når han spør om kem har han droke litt men de går fint men eg føler at det er ubehagelig..

  Eg vett at deta var ein lang så sorry for det men trenge å deta det med noen

 • Anonymjente2005 3 måneder siden #1

  Å, dette var leit å høre! Jeg anbefaler at du snakker med helsesøster, hun hjelper deg!