ForumFull av følelser / Skikkelig trist
 • Skikkelig trist

  Startet av nekorB  4 måneder siden

  Hei.
  jeg er som regel ganske deppa eller stresset, og føler meg sjeldent ganske bra.
  Men i dag var det annerledes. I dag våknet jeg med en meget tung tristhetsfølelse. Jeg vet ikke hva det kommer av eller hvordan jeg kan bli kvitt det. Jeg ligger fortsatt i senga og har bare lyst å gråte.
  Hva kommer dette av og hvordan kan jeg bli kvitt det?
  Det er en skikkelig ekkel følelse (ja som jeg har følt mange ganger før, men det var litt ekstra ekkelt nå som jeg egentlig ikke har en spesifikk grunn til å føle meg slik.)

 • MinBruker 3 måneder siden #1

  vet ikke helt hva det er, men det jeg liker å gjør når jeg er lei meg er å høre på musikk jeg elsker musikk det gir meg alltid energi. og av og til går jeg meg en liten tur for å samle tankene mine, trenger ikke vær en så lang tur, kanskje bare rett ut i skogen og bare sette seg ned og bare tenke og samlet tankene. og du kan jo og kanskje snakke med noen du stoler på liksom få dt ut, kanskje det blir lettere.

  vet ikke om dette var til noe hjelp, men jeg håper vertfall du får det bra, det fortjener du! jeg heier på deg<3

 • Azalea 3 måneder siden #2

  Jeg håper det går bra med deg! Virker ikke så særlig koselig og behagelig slik som du beskriver det. Slike følelser som du bærer på er ikke unormale, du er ikke alene! Jeg anbefaler deg å snakke med noen du stoler på. Det kan hjelpe veldig mye, for det gjør vondt å holde det for deg selv. Kanskje en tur til helsesøster vil hjelpe?

  Slik som MinBruker sier kan det å høre på positiv musikk hjelpe mye eller ta deg en tur.
  Gjør det som gjør deg glad. Sett deg av tid til å tenke og ramse opp ting som gjør deg glad/du setter pris på. Bruk tid til deg selv og ta vare på deg selv. Jeg synes i hvert fall det å lese motiverende quotes hjelper!

  Husk at det er OK å ikke være OK. Det er helt greit å gråte, men ikke la det ødelegge deg over lengre tid. Ikke gi opp! Jeg heier på deg.