ForumFull av følelser / Opplåst
 • Opplåst

  Startet av Marlil1  7 måneder siden

  (06) gutt. Eg føler meg litt rar når eg hører om alle i klassen som får KJ så blir eg glad på deres veine, men eg begynner også å lure på kortid eg møter den rette jenta. Det for meg til å føle at eg har ein klump i bryste full av alle slags følelser. Det mest pinlige er at eg nesten rødmer vis eg snakker med ein jente på min egen alder. Og da blir klumpen i bryste større og tyngre og eg prøver å bli kvitt følelsen. Det begynte ein gang når to fra klassen skulle på dobbel date med to framleis skole i nærheten. Den eine i klassen min kunne ikkje så da var plutseleg eg 2 valge fordi den andre i klassen ikkje ville gå aleine til daten så eg blei med. Når vi kom så løp hun som tok meg med bort til KJ sin og kysset han i mens såg eg og jenta gutten i klassen min skulle vere med å såg på. Mens jenta i min klasse flørtet med sin KJ så dreiv eg og jenta fra den andre skolen å kaste kongler på hverandre. Når eg kom hjem begynte eg å tenke over kortid eg ville finne den rette, og Sån begynte det.

  Så noen tips og forresten sorry for at teksten er litt lang 😉

 • Thalee 5 måneder siden #1

  Hei!
  Det å ta kontakt med jenter er veldig vanskelig. Jeg er selv jente som håper jeg kan gi deg noen brukbare tips for å gjøre det litt lettere.
  - Ikke stress med å finne den rette! Jeg har erfart at når du ikke legger så mye press på å finne kjærligheten så kommer det noen når du minst venter det.
  - Vær deg selv, du er mer enn bra nok. Når en gutt ikke er redd for å vise hvem han er viser det selvtillit. Det kan gjøre at jenter føler de kan være seg selv rundt deg. Det gjør det mye lettere for de å ta kontakt med deg.
  - Ikke vær redd for å starte en samtale. Kanskje den personen du begynner å prate med ikke turte å ta kontakt.
  - Vis at du liker hun og gi hun komplimenter. De fleste jenter liker å føle seg sett og komplimenter fra gutter kan styrke en jentes selvtillit veldig mye.
  - Ikke prøv deg på mange jenter samtidig. Få jenta til å føle seg spesiell og sett.
  Ønsker deg masse lykke til!