ForumFull av følelser / Mørket og jeg!
 • Mørket og jeg!

  Startet av Hvem er jeg?  2 måneder siden

  Jeg ønsker ikke lenger å leve, jeg ønsker ikke lenger å leve i en verden hvor jeg ikke er lykkelig. Det er synd det er sånn, men hvorfor skal jeg leve på denne måten? Hvorfor skal jeg forårsake meg selv enda mer smerte?! Jeg er så JÆVLIG ensom! Jeg har ingen, ingen forstår meg...jeg er helt alene. Mørket siger bare mer og mer på, og jeg blir kaldere. Jeg fryser innvendig, det er ikke mer varme og kjærlighet i meg lenger. Alt er i en boble, inne i et drivhus hvor alle er samlet, og jeg er får ikke være med. Jeg kan se dem, høre dem, men ikke føle dem. Jeg blir dratt lengre og lengre bort, og klarer ikke å holde fast. Til slutt er jeg fanget i rommet uten noen stjerner, ingen planeter å se, bare mørket og meg. Mørket og jeg er bestevenner, det vil ikke gi slipp på meg, det gjør det aldri. Det er oss to, mørket og jeg.

 • NorskPotet 2 måneder siden #1

  Hei! Så trist å høre :(....
  Mørket er som regel alle sinn bestevenn i de dårligste tidene. Du hører på hva den sier og tenker det er sant det den sier, men det er ikke sånn det fungerer. Alle har sine dårlige tider som varer en uke, en dag, en mnd, et år og til og med flere år.
  Det er flere som jeg vet hvem er og noen av dem fulgte lyset og noen av dem gjorde ikke det. De som fulgte mørket sa det samme som deg og de er dessverre ikke med oss i dag. Det viste seg at de hadde utrolig mange personer som var glad i dem som de ikke viste om. Noen av dem som var så nære på å gå sammen med de som ikke er med oss, er daglig leder i noen bedrifter.

  Jeg håper du forsetter å snakke med meg eller noen andre her.

  Jeg har noen store ønsker i verdenen. Det er at du fullfører livet ditt med lykke.

  Hvis dette ikke var så stor hjelp og det er nå siste skrik så ta kontakt med din helsesykepleier på din skole, ring Kirkens SOS på - 24 40 00 40 eller Politiets Operasjonssentral på - 02800

  Stay Alive! II-//