ForumFull av følelser / Mister alle bv mine...
 • Mister alle bv mine...

  Startet av ..............  3 måneder siden

  Jeg føler jeg og bestevenner min alle fra hverandre! Hun ene jeg hadde synes jeg hadde dårlig inflydelse på hun så hun vill ikke være med meg etter skolen, hun betydde mye for meg men nå er hun borte det var ca en måndte siden jeg snakka med henne sist men hun går i klassen min! Alle vennen mine fra barneskolen er ble og hun ene jeg hadde igjen! Føler ikke jeg og hun passer som no mer enn bare en venner på skolen! Jeg tenker alltid att det er noe feil med meg hver gang dette kje og har Velig lyst til og bytte skole for og få en ny start men trur desvsverre ikke dette går! Jeg bare takler ikke tanke på at alle bestevenner mine skal forsvinne! Nå sitter jeg igjen med ingen..jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre føler livet er ferdig!

 • Heipådeg1 3 måneder siden #1

  Jeg tror det er lurt at du snakker med vennene dine. Vis de ikke vil høre på deg så skriv en melding. I meldingen kan du for eksempel spørre hvorfor de føler at du har dårlig innflytelse og hvordan de tenker det burde være. Da føler de at de blir hørt og ønsker og forklare seg.

 • Jegerherfordeg 3 måneder siden #2

  Å miste venner skjer hele tiden.
  Spesielt når du starter på ungdomskolen og vidgående. Venner vokser fra hverandre.
  Det finnes så mange mennesker som vil være din venn, tro meg. Du må tenke over hva du ser i en venn og hva du vil en venn skal være for deg. F.eks du kan ikke se etter en venn som er godt likt av andre eller en venn som er kjempe god i en sport, da er du jo mest venn med de for det de er og klarer.
  En venn for meg er en jeg kan le med, en jeg kan ringe når jeg er lei meg, en som støtter meg og en jeg vil støtte tilbake, en som ikke snakker dårlig om meg bak ryggen min, en som vil fortelle meg hva som er feil hvis hun blir sur på meg og myeee mer.

  At vennen din sier du har dårlig innflytelse på henne er jo litt dårlig gjort å si uten å begrunne det. Jeg er enig i at du burde spørre henne om hva hun mener med det. Enda dårligere av "vennene" dine er det å ikke prate med deg da dere går i samme klasse. Jeg ville spurt de, "hvorfor prater vi ikke sammen? er ikke vi venner noe mer?" det er et ja og nei spørsmål så da får du svaret ditt med en gang.

  Da jeg gikk på ungdomsskolen mistet jeg alle vennene mine. De baksnakket meg hele tiden og spredde falske rykter om meg. Jeg ble kjempe lei meg og følte også at livet var ferdig, men der tok jeg feil. Jeg måtte lære meg å finne venner som vil se meg ha det bra, for noen venner blir veldig sjalu når de ser du smiler og er lykkelig og er morsom og får andre til å le. De blir sjalu om du andre syntes du er pen, flink på skolen, eller om du snakker med en gutt de liker, fått nye ting eller er flink til noe. Sånne venner er ikke bra, derfor det er så viktig å finne venner som vil se deg ha det bra og som du også vil se ha det bra.

  Håper du fikk noe hjelp av det jeg skrev, og ikke glem at det bare finnes en av deg og den jobben har du hele livet. Ikke la andre påvirke deg og alltid tenk på at du skal gjøre det som gjør deg lykkelig som betyr å være med venner som gjør deg lykkelig <3