ForumFull av følelser / Liker noen jeg har aldri møtt
 • Liker noen jeg har aldri møtt

  Startet av Silvercatcher  5 måneder siden

  (15 år gammel jente 03)
  Okai, så jeg liker en gutt. Det skjønner vel alle, men jeg har aldri møtt ham. Jeg har yubo og la han till når klassen var i nabokomunen. Etter det begynte vi å snakke litt og finner ut at han er derfra. Vi snakket av og til men etterhvert ble det mindre og mindre. Jeg trodde han kanskje ikke var intrissert elns. Så, hadde vi sånn karrieredag ting som de hadde også (det jeg var på). Så jeg skulle guide en grupp, men kom ikke på gruppe med ham. Men når jeg så ham fikk jeg en rar følelse i magen. Vi pratet aldri den dagen, men jeg snakket med ham på snap etter det. Vi har begynt å snakke litt hver dag (kanskje), og jeg trodde han ikke var intrissert, jeg er sjenert også. Så tenkte jeg at han kanskje var det også. Ikke vet jeg. Men i går fikk jeg spørsmålet om hvorfor vi aldri hadde møttes før. Jeg svarte jeg vet ikke. Dette gjorde at jeg tenkte litt. Jeg liker ham veldig godt, hva burde jeg gjøre?
  (Har trengt advice ettersom jeg ikke vil snakke med vennene mine om det.)

 • deprimert.jente04 4 måneder siden #1

  Hvis du liker han synes jeg du burde møte han! Masse lykke til videre, husk at du har ingen ting å tape

 • suprus 4 måneder siden #2

  si at dere må få fikset på det å møt han. hvis du syns det er vanskelig å møte han alene kan du jo evt møte han med venner.

 • Silvercatcher 2 måneder siden #3

  Takk for svarene, men det er litt vanskelig når jeg ikke har venner som jeg kan liksom ta med for å møte ham. Og jeg har idag blitt inv på fotballkmap, men jeg tror han har invitert en annen jente som er mer populær til å komme å se på også så derfor tror jeg ikke at jeg skal dra, fordi jeg har aldri sett på kamp til gutta i klassen. Jeg er ikke den mest populære jenta for å si d sånn. Jeg er bare veldig forvirra av hele saken.