ForumFull av følelser / Klein følelse etter fest med ei venninne
 • Klein følelse etter fest med ei venninne

  Startet av Foxtrot  7 måneder siden

  Jeg hadde vært ut på byen med ei jente som jeg begynte å få følelser for, selv om jeg har kjæreste. Jeg trur ikke hun føler det samme for meg en noe annet en en god kamerat. Men etter vi hadde vært på byen og drukket så skulle vi møtes å planlegge ruten tilbake. Jeg hadde da drukket litt mye og hadde vært litt klengete på hun og begynt å stryke hun over ryggen å gi henne massasje osv. Å etter den kvelden føles det som om vi har en klein stemning når vi møtes å føle at alt e ødelagt mellom oss. Vi klare ikke å ha de samme dype samtalene og føler hun alltid går bort når jeg ankommer. Vi har snakket om det kvelden men skulle gjerne snakket mere men nå er hun reist hjem og føler at vi har litt å ordne opp i.

  Så det jeg lurer på er hva dere anbefaler at jeg gjør, vil gjerne ha henne tilbake som den fantastiske venninen hun var.

 • poesisjela 7 måneder siden #1

  snakk med henne om det. si at du var full og at det kanskje ble litt for "mye av det gode". si at det ikke var meningen å ødelegge noe mellom dere men at du merker på stemningen at noe er galt. kanskje hun trenger denne praten hun også?
  i og med at du har kjæreste kan det godt hende venninna de reagerte vesentlig på det du gjorde på henne. ikke at det var det store men det skal ikke så mye til nå til dags. det eneste du kan gjøre for å eventuelt få tilbake den gode stemningen er å ta en prat. være åpen og forståelsesfull ooog ikke minst ÆRLIG!!<33 heier på deg