ForumFull av følelser / Klarer ikke mer
 • Klarer ikke mer

  Startet av Ingentingerbra  6 måneder siden

  Jeg klarer ikke mere! Nesten alle jentene overser meg eller erter meg. Dette har jeg opplevd helt siden 1klasse men da var det mer utestenging. Da jeg skulle starte i 5.klasse måtte jeg bytte skole pga.den forrige skole var bare fra 1-4klasse. Jeg hadde det fint frem til oktober/november 2019. Da begynte mange å erte meg og å mobbe meg. Jeg ble deprimert og det måtte mye til før jeg var bedre. Så kom korona. Da måtte vi ha hjemmeskole. Det gikk fint. For da slapp jeg de bitchy jentene. Jeg har et litt dårlig forhold hjemme. Det er sånn; enten så er vi kjempegode venner eller så er det slamring med dørene. Jeg er bifil. Jeg har vurdert å ta livet et par ganger og har hatt lyst til å rømme hjemmefra. Ingen ser hvordan det egentlig går med meg. Hjelp meg! Hilsen jente på 11.

 • Laccchii 6 måneder siden #1

  de jentene har dårlig selvtillit for seg selv, og derfor mobber/erter andre for å føle seg sterkere.
  Skriv melding til lærer/ helsesøster at fu vil snakke med de, og fortell om jentene som mobber deg. Fortell alt i detaljer og få dem til å gjøre noe med dette. Læreren må kontakte foreldrene til de ungene, og kjefte. De må kjefte til de forstår.
  Spør læreren om de kan ha et opplegg på skolen, der dere lærer om mobbing, vennskap, manipulasjon, røde/grønne tanker, livsmestring osv. de må lære.

 • Ungdomsomdeg 6 måneder siden #2

  Vær grei med deg selv om snakk med noen som kan hjelpe, eller ring alarmtelefonen (116 111). Ikke la dette henge over deg som en tung stein, fordi det vil prege livet ditt dersom du ikke får hjelp. Jeg er helt sikker på at du er en nydelig jente. Jeg er eldre enn deg og kan garantere deg at de som mobber gjør det fordi de selv har problemer, for eksempel hjemme. Vær så snill og snakk med noen! Det vil hjelpe. Og da vil du en dag se tilbake og være sterkere enn noen gang, og tenke: så bra at jeg søkte hjelp!