ForumFull av følelser / Kjønn
 • Kjønn

  Startet av cringeworthy  2 år siden

  Hei. Jeg har allerede lagt ut noe annet, men dette er veldig urelatert. Jeg lurer veldig mye på hva jeg skal identifisere som, gutt eller jente. (En ting til, hvorfor et det bare to ting man MÅ trykke på når man lager en bruker? Jeg vil helst ikke trykke på noen av dem, noen andre som har det samme problemet?) Jeg ble født jente, og var ganske fornøyd med det. Men i senere år, har jeg begynt å tvile. Jeg er ikke komfortabel med ordet jente, og hun/henne pronomener føles ikke ok. Hver gang jeg snakker kjenner jeg hvor mye jeg hater stemmen min, hvor mye jeg ønsker at den skal være dypere. Jeg hater å ha pupper, og hvis det kommer en anledning hvor jeg må vise dem vil jeg mest sannsynlig gråte.
  Om ikke lenge skal jeg til doktoren og få ultralyd på hjertet, men for å gjøre det må jeg være uten topp, og jeg gruer meg så mye. Det føles bare ikke rett på brystkassa mi.
  Jeg er bare så redd for at jeg kanskje faker det! Hva om jeg egentlig bare vil ha oppmerksomhet? Hva om jeg egentlig bare ikke liker meg selv? Jeg er så redd for å komme ut, bare for å oppdage at ingen vil akseptere meg, ikke engang folk som er LGBT selv. Og hva om jeg faker det?! Det er så skummelt, for jeg vet ikke hva jeg skal stole på. Folk er så åpen, fram til det kommer til hvorfor de «valgte» å være trans.

  Jeg håper at noen, særlig hvis de selv er trans, kan hjelpe meg med å finne ut av dette.

 • Jenta05 2 år siden #1

  Hei!
  Jeg er desverre ikke LGBTQ+ (lesbian, gay, bisexual, transexual, qestioning +) selv, men jeg beundrer folk som er det. Jeg tror ikke jeg ville ha "hatet deg" hvis du kom ut som trans. :)

  Når jeg tenker over det, så har du egentlig rett. Det burde vere flere knapper enn gutt/jente. Det er jeg fullstendig enig i! Du kan eventuelt sende en mail der du forteller dem det du har skrevet her, i "kontakt oss" under. Da er det noen som -faktisk kan endre på det- som kan vurdere forslaget ditt. ;)

  Jeg tror du er innenfordelen som heter Q i LGBTQ+- qestioning. jeg skjønner på en måte at dette er vanskerlig, men dette er nokk litt vanskerligere enn noen av de verdagslige problemene mine.

  Jeg håper det går bedre nå. Kansje du vil fortelle om noe har skjedd? Jeg ville anbefale deg å få snakket med noen. Enten helsesøster, rådigver eller en lærer du stoler på? Å!- eller helsesista på snap! Hun er helsesøster, men ikke på en skole, men på snap! Hun snakker med flere tusen ungdommer om hvordan de har det. Og jeg skal si deg!- du er ikke alene! :D

  Jeg håper det går bedre nå. Vil gjerne høre. <3

 • Usikker... 2 år siden #2

  På "Jeg sliter"-innlegget skriver jeg om noe av det samme.

 • Trans_Gutt én måned siden #3

  Du trenger ikke nødvendigvis å si at du er noe spesielt i starten. Når jeg først kom ut til de rundt mej sa jeg at var genderqueer (verken gutt eller jente), men jeg fant sener ut at jeg var en gutt. Jeg ble mobbet for det, men fikk byttet skole. Det fine med kjønnsidentitet er at man kan prøve seg fram, for ingen kan vite sikkert hva man er med en gang. Og visst du kommer ut til noen og de ikke aksepterer det, så kan det vere lurt å snakke med en voksen du stoler på.
  Håper ditte hjalp!