ForumFull av følelser / Kan ikke fokusere
 • Kan ikke fokusere

  Startet av vannersunt  7 måneder siden

  Jeg greier ikke lengre å fokusere på skolen, og det skaper store problemer. Jeg pleide å være en ganske bra elev, men flere lærere setter meg nå ned i karakter, og de sier ting som "ja hun var mer aktiv før," "hun virker så fjern?"
  Jeg vet ikke hvordan jeg skal finne konsentrasjon lengre, og mens jeg sitter her i timen, og egentlig skal jobbe på et STORT prosjekt som grunnleggende er karakteren vi får i faget, og som skal være ferdig om mindre enn to uker, både prosjekt, og presentasjon om det (jeg har ikke begynt); begynner jeg å stresse.
  Vanligvis går jeg på nettet, snakker med venner, eller bare er fjern når jeg egentlig skal jobbe hjemme. Vet noen noen løsning jeg kan prøve? Vil helst ikke gå til helsesøster eller noe sånt, har prøvd før. Om det er krise, må jeg vel gjøre det uansett..

 • Huskdet123 6 måneder siden #1

  Du trenger ikke snakke med helsesøster, men heg ville anbefalt å snakke med noen du stoler på... prøve å finne ut av hva som «stopper» deg. orøve å sette ord på det. Kanskje hjelper det p gå en tur ute i den friske luften å bare tenke litt for seg selv hav vet jeg