ForumFull av følelser / Jeg vil dæ
 • Jeg vil dæ

  Startet av 05jente  ett år siden

  Jeg trenger litt hjelp med livet mitt. På skolen og med venner er jeg glad som oftest, og det ser ut som om jeg har det fint. Men inni meg er det bare helt tomt og jeg er bare trist hele tiden og føler meg dritt. Jeg har tanker om ta livet av meg selv, men jeg vet jeg aldri ville torset å gjort det fordi hva ville alle andre ha tenkt. Og jeg tror ikke familien min ville taklet det på noen bra måte. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.


  Hilsen dypt deprimert jente, 13

 • Tusj ett år siden #1

  Kjære deg! Det du føler på er forferdelig tungt å bære alene. Du er helt sikkert ei kjempe flott jente med mange gode egenskaper! Jeg er også ganske sikker på at du har venner og familie som er veldig glad i deg for akkurat den DU er.
  Du er ikke alene om å føle det slik du gjør - tvert i mot! Jeg anbefaler deg om å snakke med en voksen du stoler på om hvordan du har det, det kan enten være en lærer, helsesøster, foreldre, tante, onkler osv.. bare det er en du stoler på og har tillit til. Du kan også bestille en time hos fastlegen din og eventuelt få en henvisning til BUP (barne- og ungdomspsykiatrisk) der du bor. De ønsker det alltid det beste for deg, og vil bare hjelpe deg. Vil også bare minne deg på at personer som lærere, helsesøster. lege og psykolog har taushetsplikt. Det betyr at de ikke får lov til å si noe om deg til noen andre.
  Håper dette var til litt hjelp til en nyttig vei for deg! Jeg heier på deg!