ForumFull av følelser / jeg vet ikke hvor jeg kan gå
 • jeg vet ikke hvor jeg kan gå

  Startet av girlwithissues  3 måneder siden

  Jente, 16. Jeg bor på en institusjon og føler at jeg ikke klarer det lenger. Jeg vil ikke bo på en institusjon i 2 flere år. Jeg vil bare dra. Jeg aner ikke hvor i helvette jeg kunne gått. Hvis jeg går til politiet blir jeg sent tilbake hit. Hvis noen finner ut at jeg rømmer blir jeg sent tilbake fordi det er her de hadde sent meg hvis jeg hadde rømt med det første. Det er ingen sted jeg kan gå. Jeg føler at det eneste jeg kan gjøre er å enten dø (litt drastisk) eller prøve å gå langt nok inn i villmarka at ingen finner meg. Alle advarer om at du ikke burde bytte seksuelle tjenester for et sted å bo, men akkurat nå så føler jeg at det er det beste jeg kan gjøre. Hvor kan jeg gå så jeg kan leve livet mitt som normalt igjen uten å bli sent tilbake til dette forferdelige stedet?

 • supportjenta1 3 måneder siden #1

  Jente, 17 her.

  Av og til kan det være den eneste muligheten du kan ha for at du skal få det bedre. Det er helt sikkert mennesker på den institusjonen som støtter deg.
  Hva er det som gjør at du syns institusjonen er et forferdelig sted?

 • supportjenta1 3 måneder siden #2

  Hei!
  Jeg ser at det er lenge siden du skrev dette innlegget. Du vil kanskje ikke svare på spørsmålet mitt, men jeg håper du er i et fint sted nå. Du trenger ikke å bli tvunget til å svare på spørsmålet mitt. Alle mennesker fortjener å være i et fint sted, så hvis du ikke føler deg akseptert på institusjonen, kan du snakke med dem der og samtidig åpne deg opp. De kommer til å være takknemlig for at du sier sannheten til dem

 • Trampe 3 måneder siden #3

  hei jeg skjønner deg