ForumFull av følelser / Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
 • Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

  Startet av wan224  3 måneder siden

  Hei, jeg er en jente (15), jeg har hatt mange problemer opp gjennom årene mine. Jeg har prøvd flere ganger å glemme alt det vonde jeg har gått gjennom, men det er så vanskelig. Mange mener at jeg burde skaffe meg hjelp og sånt, men jeg nekter. For jeg stoler ikke så mye på folk etter så mye som har skjedd. Jeg klarer så vidt å fortelle det til vennene mune, de folka jeg er mest glad i, som passer på meg nesten 24/7, men noen ganger så sårer de meg og det skar og knuser hjertet mitt. Det veldig ofte jeg tenker "Hva er galt med meg? Kan jeg aldri gjøre noen ting riktig?". Det er en av tingene som dukker opp i tankene mine, hver morgen og natt. Og jeg vet aldri hva jeg skal gjøre med dem. Før så pleide jeg å gråte ofte på dagen, men nå gråter jeg mest på dagen og kveldene. Rett etter videomøter med klassen.
  Jeg hater når vennene mine kan se når jeg er lei meg og sånt, jeg vil at de skal bry seg men ikke for mye. Jeg vil ikke gjøre dem engstelige eller være til bry. Men jeg aldri noe for når tankene mine bare tar over hele meg.

  Dette er alt jeg vil fortelle for nå, jeg har såå mye mer jeg har lyst til å få ut men ikke alt på en gang.
  Takk for at du tok deg tid til å lese dette, hvem du enn nå er:)


 • Din vænn 3 måneder siden #1

  Hei. Trist å høre at du har hatt mange problemer opp gjennom årene. Det er ikke så lett å bare glemme alt det vonde, men prøv å snakk deg gjennom det. Det høres virkelig ut som du burde prøve å ta kontakt med helsesøster på skolen din, om du ikke klarer det så kan det hjelpe å bare skrive tankene dine på et notat på telefonen. Jeg kjenner deg jo ikke, men jeg kan si at det ikke er noe galt med deg, og du kan selvfølgelig gjøre mye riktig! Når tankene dine tar over som du sier, så kan du prøve å tenke på hva du tenkte på som fikk tankene dine til å ta over. Du kan prøve å unngå de tankene dom fikk tankene til å ta over også se om det blir bedre. Jeg kjenner meg veldig igjen i dette, du er ikke alene! Masse støtte fra meg i nord- norge. Lykke til videre du<3 håper dette svaret hjalp, selv om det kansje var litt rotete da.

 • Hihihih 2 måneder siden #2

  Hei:-). Jeg skjenner meg veldig igjen i dette. Hvis du er mye lei deg over ting, føler at du har skyldfølelse og at du er til bry for andre, burde du oppsøke psykolog eller i hvert fall snakke med noen du stoler på, som du vet vil hjelpe deg. Ingen skal ha det vondt og alle fortjener hjelp uansett hva! Jeg ønsker deg masse lykke til videre og husk: du er ikke alene!:-)

  Hilsen 12 år gammel jente som bare vil deg godt.