ForumFull av følelser / Jeg vet bare ikke lenger, hjelp meg
 • Jeg vet bare ikke lenger, hjelp meg

  Startet av Jente 14år  11 måneder siden

  Hei, jeg er en 14år gammel jente og jeg sliter litt. I det siste har jeg følt meg litt tom. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg føler og vet ikke hva jeg kan gjøre. På kvelden tenker jeg for mye og drar meg selv ned. I tillegg så tenker jeg alltid på vekten min og føler at jeg må stoppe å spise. Jeg er glad når jeg er med vennene mine noen ganger, men så fort jeg er alene så tenker jeg dumme tanker igjen. I helga som var så gikk jeg gjennom noe veldig vanskelig og etter det har jeg hatt "kort lunte" angående alt og jeg blir fort sint og lei meg. Er det noen som har noe tips eller som vet hva som skjer med meg. Hilsen forvirret og deprimert jente.

 • Engutt 11 måneder siden #1

  Forstår deg, er litt forvirret i livet selv. Tror du burde finne noen du kan prate med om det, også bør du passe på at du har ting å gjøre (for eksempel med venner) slik at du får en pause fra å tenke på det.
  Ikke tenk på vekt, det er faktisk egentlig ingen som bryr seg.
  Men er litt små deprimert jeg også så har dessverre ingen løsning.
  -Gutt 14

 • RainbowCrash 11 måneder siden #2

  Høres sikkert dumt ut, men du er ikke alene. Det er egentlig det jeg har å si. Hold ut litt til så går det nok bedre. Du er unik og fin som du er og om du ikke veier 100kg+ tror jeg det ikke er en løsning å slutte å spise. Det er det som er inni som teller, i hvertfall over tid. Om du er sint prøv å bite deg i tunga og ikke si ting du kommer til å angre på (skulle ønske jeg kunne gått tilbake og slettet ting jeg har sagt, men det går ikke, så vær forsiktig). Jeg bare begynner å gråte for ingenting og krangle med de jeg er glad i og det er veldig vondt, men det kan ikke være fokuset. Prøv å gjøre ting du er glad i og jobbe godt selv om det er det siste du vil gjøre. Prøv å ikke gi opp. Eventuelt snakk med noen du stoler på. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å hjelpe, men lykke til og ikke tenk så mye på vonde ting.