ForumFull av følelser / jeg sliter
 • jeg sliter

  Startet av problemer?  3 måneder siden

  jeg er ofte lei meg, men vet dessverre ikke hvorfor.
  jeg har opplevd veldig mye ille i livet mitt, og d har gjort meg både godt og vondt. Jeg bare forstår ikke hvorfor jeg ikke vet om jeg er lei meg eller ikke.
  Når jeg gikk i 1-2 klasse så følte jeg det også slik og da hadde jeg ikke opplevd noe ille bortsett fra at pappa drev med alkohol og mamma drev med rusmisbruk. muligens jeg forsto det, men tviler. I dag prøver jeg å se tilbake og prøve å forstå om jeg hadde tidlig symptomer for depresjon? har ikke blitt diagnosert med det, men har heller ikke vært helt ærlig med min psykolog.
  Jeg er ofte lei meg, men får ikke ut tårer / er ikke tåre-lei meg. Tenker dere at jeg kan ha depresjon? Eller hvorfor tenker dere at jeg er lei meg uten å vite hvorfor?

 • Person:) 3 måneder siden #1

  Jeg er også ofte lei meg uten og hvite hvorfor så jeg har ikke noe særlig godt svar på det:(( men en ting som jeg er veldig sikker på kan hjelpe er og vÆre helt ærlig med psykologen din, psykologen er der for og hjelpe✨✨

 • problemer? 3 måneder siden #2

  Ja psykologen er der for å hjelpe! Det er jeg helt enig med :) men ikke alle psykologer er like, den psykologen jeg hadde pleide alltid å tvinge meg til å fortelle det på neste familiesamtale.

 • Person:) 3 måneder siden #3

  Da skjønner jeg godt at du ikke er helt ærlig med psykologen.

 • Sofie87 3 måneder siden #4

  Jeg sliter med det samme, hvis du vil kn vi prate om det?

 • problemer? 3 måneder siden #5

  Ja det kan vi :) men hvordan? her eller et annet sted? aha

 • Hihihih 2 måneder siden #6

  Det er leit å høre at du er mye lei deg og at du ikke vil fortelle sannheten til psykologen din. Jeg har heller ikke blitt diagnosert med en mentalidelse, men jeg vet at jeg har det. Det er ikke alltid du trenger å bli diagnosert med det, for å kunne si at du har en mentalidelse. Det at du ikke får ut tårer, men fortsatt er lei deg er helt normalt. Noen gråter ikke, men kan fortsatt ha det like vondt som de som gråter. Jeg skal ikke si at jeg vet hvordan du har det, men ut i fra hva du sier kam det virke som om du sliter med depresjon. Hvis du konstant læsliter med å være glad, se glede i livet og er generelt trist, så bør du snakke om det med psykologen din. Da kan dere finne ut av det sammen og du kan få hjelp:). Vet det er vanskelig å snakke om ting, men det blir så mye bedre når du har gjort det. Det vet jeg av egen erfaring:-)!