ForumFull av følelser / Jeg liker en gutt på trinnet over meg, hjelp
 • Jeg liker en gutt på trinnet over meg, hjelp

  Startet av Revolusjon  6 måneder siden

  Hei, så jeg er en 14 år gammel jente og jeg liker denne fyren i klassen over meg. Vi har sal & scene sammen og han er veldig morsom og ekstremt god. En gang så var jeg alene i et klasserom med en assistentlærer (23 år gammel) og hun spør "så,,, hva skjer egentlig mellom (navnet hans) og deg?". Jeg er veldig nyskjerrig og forvirra, så jeg spør henne om hva hun mener. Hun svarer at hun alltid ser at jeg stirrer på han eller at han stirrer på meg i timene, og jeg bare klarer ikke snakke. Heldigvis kom de andre inn før det ble rart.

  Tingen er, det var en gutt jeg likte sånn litt før. Han går på samme trinn som meg, men etter at jeg ble litt mer kjent med han fra klassen over, mistet jeg alle følelser for han andre. Han liker meg fortsatt, og en sånn annen fra trinnet over har litt interesse i meg og snakker med meg hele tiden-!

  Jeg vil ikke at folk skal like meg, hvordan kan jeg få de til å slutte? I tillegg, hvordan kan jeg vite om han jeg liker liker meg?? Jeg er ikke noe flink i kjærlighetsstuff og det høres sikkert kjempeteit og narsissistisk ut når jeg sier at noen er forelska i meg, men begge har hintet/bare sagt at de gjør det, selv om de virkelig ikke har noen grunn til å gjøre det(,: Vær så snill hjelp!1!

 • krystall2 6 måneder siden #1

  hei du, skjønner at det kan bli en litt ubehagelig situasjon det der. men tror egentlig det er en ganske enkel løsning på problemet ditt.
  tror alle har kjent på den følelsen når man er i den alderen at man ikke vet helt hva man skal gjøre når man liker noen, men til syvende og sist finner de fleste ut at det ikke er så komplisert, man må rett og slett bare vise folk hva man føler. så det gjelder også når man får uønsket oppmerksomhet.
  det er selvsagt trist og avise folk, men sånn er nå livet det er ikke alltid folk passer sammen selv om den ene gjerne vill det skal være sånn.
  og da er det viktig og tenke på at det er bedre og si det til dem hva du tenker enn og spille med, da gir du bare falske håp og det tjener ingen på.

  jeg syns du skal hinte til de som liker deg at du ikke gjør det tilbake, eller bare si det rett ut. men husk at man kan gjøre det på en hyggelig måte :)
  og viss du liker han i klassen over deg så bør du prøve og få kontakt med han, jeg vet hvordan det føles og det er skummelt men du må nesten bare prøve :) bare snakk med han litt av og til når du har muligheten, og om han virker interessert i og snakke med deg også kan du jo spørre om dere skal ses mer :)

  jeg vet det er skummelt som sagt, men det er viktig og huske at det verste som kan skje er og få et nei, og det er sårende ja, men man kommer over det, og får mange sjanser etter det :)

  håper det løser seg, lykke til :)

 • Revolusjon 6 måneder siden #2

  tusen takk, verdsetter det veldig! xxx