ForumFull av følelser / Jeg har blitt et helvete
 • Jeg har blitt et helvete

  Startet av ole.brumm  10 måneder siden

  (Ja dette er et dikt, men pils les, det er også vanlig tekst på slutten)


  Takk for at du ødela meg.
  At du gjorde lille meg mindre
  Takk for at du ødela den sterke delen av meg
  Og lot den bli svak

  takk for at du ble sur
  Når jeg tok vare på meg selv
  Takk for at du dro
  Når jeg trengte deg som venn


  Jeg husker ikke hvem stemmen kom fra,
  Men jeg husker hva den sa;
  Du er ikke god nokk
  Ingen vil ha deg her i dag

  Takk for at du gjorde min mening
  Til grus med gjørme på
  Takk for at du ødela sterke meg
  Til det helvete som jeg er nå  ~ole.brumm~

  (Haha, er ikke noe poetisk, men følte dette måtte ut. Vis noen ikke skjønte helt, så refererer jeg manga av barndomsvennene mine. Jeg var aldri en kul person, men det var de jeg var med. I de miljøene er det mange som mener at dems meninger er viktigst, og at andres meninger betyr lite.

  Jeg har alltid vært en sjenert person, men jeg har veldig sterke meninger, og vet nøyaktig hva jeg mener om ting. Men gjennom oppveksten har mange av «bestevennene» ment at min mening og følelser ikke er noe som er viktig.

  Jeg har blitt mer og mer sjenert, og reddere og reddere for å ikke passe inn, og og bli forlatt av vennene mine. Når det er mange folk så holder jeg skjeft, for uansett hva jeg sier så er det feil. Det jeg gjør, er alltid feil.

  Bare for å si en ting, det tredje avsnittet er de to første linjene rettet mot én spesiell hendelse, mens resten av hele diktet er rettet mot egentlig hele den dårlige biten av barndommen.

  Men ikke misforstå, mesteparten av barndommen var fin, men vennene mine gjorde meg til en mer stille person en jeg var før)

 • NorskPotet 9 måneder siden #1

  Hei!
  Jeg beklager for det som har skjedd...
  Du burde ikke kalle de for venn. Det er ikke sånn de skal være.
  Helt ærlig så hørtes det ut som meg. Jeg har hatt en onkel som var min bestevenn i flere år, men blutselig ble han et hel*ete. Han sa jeg var dårlig, dun i hodet, teit og kom til å få et mislykket liv.
  Jeg tenkte han hadde rett. Jeg gikk i en liten depresjon, men kom tilbake igjen.
  Du høres ut som du er i snart fasen der du kommer sterkt tilbake. Den fasen du utelukker alt som er negativt. Jeg fant ut av at han hadde det svært dårlig når av var slem. Mitt mål er å slå tilbake. Ikke fysisk og ikke psykisk, men å vise han hadde feil. Jeg skal vise jeg er sterkere en han og det er det du MÅ! Jeg har troen på deg!
  Fu*k de som snakker negativ om deg og de som utelukker deg. De er ikke verd din tid!