ForumFull av følelser / Jeg føler meg bekymret, pga eksen min.
 • Jeg føler meg bekymret, pga eksen min.

  Startet av Nikken  7 måneder siden

  Hei, jeg hadde en kjæreste som jeg slo opp med for ca et år sida. Greia var at vi egentlig hadde et veldig dårlig forhold. Han behandla meg ganske dårlig, men jeg gjorde alt for at det skulle fungere. Da han slo opp fortalte han ikke hvorfor han gjorde det. Sånn ish et halvt år senere byttet jeg skole, jeg skulle starte i 2. klasse og jeg bestemte meg for å flytte ut, på tidspunktet hadde jeg egentlig kommet helt over eksen min, og jeg var ganske lykkelig og spent på å starte på en ny skole. Nesten med en gang vi starta møtte jeg en ny gutt, og ettersom tiden gikk ble vi sammen. Han er helt fantastisk og jeg elsker ham, men noen ganger begynner jeg å lure på om jeg gjør noe feil, jeg tenker på at jeg egentlig ikke helt vet hvorfor eksen min slo opp, og jeg blir bekymra for at det skal skje igjen. Så når jeg tenker på det oppfører jeg meg litt rart tror jeg, og jeg merker at han også merker det. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å slutte å være så bekymra. Og av og til vil jeg til og med at det ikke skal funke, fordi jeg føler at jeg ikke fortjener det. Hva skal jeg gjøre?

 • Refleksjonshjørnet 7 måneder siden #1

  Kanskje å snakke med kjæresten din hadde hjulpet deg. Jeg vet ikke om du allerede har det, men det kan være at du trenger å høre fra han at du er verdt det.
  Når folk behandler deg dårlig og du ikke vet hvorfor så pleier man ofte å skylde på seg selv. Jeg har også gått rundt å tenkt på hva jeg gjorde feil, selv om det egentlig ikke hadde noe med meg å gjøre.
  Prøv å se situasjonen med eksen din fra et perspektiv uten reaksjonene hvor du begynner å tenke at du gjorde noe feil. Kanskje det hjelper?

 • patrickstar 7 måneder siden #2

  hei,
  jeg tror jeg ville snakket med den nye kjæresten din om det så han vet hvorfor du noen ganger er lit usikker.
  Håper det hjelper.