ForumFull av følelser / JEG ER REDD FOR SPØKELSER
 • JEG ER REDD FOR SPØKELSER

  Startet av kattenn  én måned siden

  Jeg er 100% sikker på at huset jeg bor i er hjemsøkt, jeg vet at det ikke er tankene mine som styrer dette fordi jeg har opplevd ting. Jeg har som regel bare glemt om det, men nå i det siste føler jeg at følelsene og hendelsene har blitt sterkere. Dette inkluderer at jeg føler at noen er i rommet og ser på meg, jeg har sett lys skru seg av og at lyd kommer fra tven da alle andre sover. Disse tingene har ingen naturlig forklaring og derfor er det vanskelig for meg å skylde på noe annet. Konsekvensen fra dette er at jeg ikke tør å sove, og jeg kan ligge og svette fordi jeg er så redd

 • Eksistens én måned siden #1

  Det er forståelig at dette kan føre til følelser av frykt og bekymring, spesielt når det begynner å påvirke din evne til å sove.
  Før du kommer til konklusjonen om at huset ditt er hjemsøkt, kan det være nyttig å undersøke om det kan være en naturlig forklaring på disse hendelsene. For eksempel kan det være elektriske problemer som forårsaker at lys skrus av, eller at TV-en plutselig blir på av seg selv. Det kan også være naturlige lyder som skjer i huset som du ikke er vant til å høre når det er stille om natten.
  Hvis du har utelukket alle naturlige forklaringer og fremdeles føler at huset ditt er hjemsøkt, kan det være lurt å kontakte en ekspert på området. Det finnes folk som spesialiserer seg på å undersøke hjemsøkte steder og gi råd om hva du kan gjøre for å håndtere situasjonen.
  Det kan også være nyttig å snakke med noen du stoler på om hva som skjer, da dette kan hjelpe deg med å sortere tankene og følelsene dine. Å dele dine opplevelser med noen kan også hjelpe deg med å få perspektiv på situasjonen og finne måter å takle din frykt på.
  Husk at uansett hva som forårsaker disse hendelsene, er det viktig å ta vare på deg selv og din mentale helse. Å oppleve frykt og bekymring kan være veldig utfordrende, så sørg for å ta pauser og praktisere selvpleie når du trenger det.