ForumFull av følelser / Jeg er forvirra
 • Jeg er forvirra

  Startet av Mimi22  4 måneder siden

  Hei jeg er en jente på 14 år som har fått en god tone med en gutt. Vi har snakket sammen så mye de to siste månede og han får meg til og føle meg skikkelig bra, vi holder på og han støtter meg og sier at han er der for meg. Saken er bare det at jeg får ikke tak i han og det siste han sendte var en melding med hjerte. Han har gått inn og ut av snap flere ganger uten og åpne snappen mine, men jeg har vlogg og han har sjekka den?! Så desperat som jeg er har jeg også ringt han mange ganger men han svarer ikke. Og han har ignorert meldingene mine! Hva burde jeg gjøre og hva vil han egentlig??

 • Thalee 4 måneder siden #1

  Tenker det beste du kan gjøre er å være mest mulig ærlig å spørre han hva som skjer. Skjønner det er veldig vondt å se at han har vært aktiv og sett vloggen din uten å svare. Noe som kan hjelpe mye er å rett å slett ikke sjekke om han har vært aktiv selv om det er en umulig oppgave.. Prøv å tenk hvorfor skal han ha kontroll over hvordan han føler meg? Jeg er bedre enn det.
  Hvis han får deg til å føle deg dårlig er han ikke verdt din tid. Tror det eneste du kan gjøre er å ta en ordetlig prate med han, ikke gå rundt å hold dette inni deg❤️
  Masse lykke til!