ForumFull av følelser / Jeg bare hater meg selv punktum
 • Jeg bare hater meg selv punktum

  Startet av Heyhey  én måned siden

  Jeg hater meg selv. Jeg blir sur på foreldrene mine fordi de er så strenge (ber meg legge meg 9.30 i feriene og jeg er 13 feks). Jeg låner bort klær uten lov. Jeg føler også at jeg alltid må ta initiativ i et vennskap for at det skal virke. Jeg vil ikke mer. Jeg vil gi opp men ikke dø. Jeg vil dø men ikke bli glemt. Jeg vil forsvinne men er for feig for alt. Noe jeg kan gjøre!? Hjelper ikke noe at jeg er bifil. Har ikke noe imot å komme ut, absolutt ikke. Men orker ikke den ekstra støtten. Takk for meg. Noen tips?

 • Tvillingbror og Tvillingsøster én måned siden #1

  Hei vi 2 er en gutt og ei jente på 16 år. Vi er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Vi 2 syns at du skal snakke med en lærer på skolen eller med helsesykepleieren på skolen din. Helsesykepleieren kan hjelpe deg med å snakke med foreldra dine, og minne dem på at du også har rettigheter. Foreldra dine skal høre på deg, og ta hensyn til det som du mener også. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 16 år. Som er Bestevenner.

 • Azalea 25 dager siden #2

  Det er så leit å høre at du har det sånn. Jeg vil bare minne deg på at du er fantastisk, unik og mer enn god nok akkurat som du er. Jeg vet at det er veldig vanskelig i den situasjonen du er i, og veldig vanskelig å godta seg selv. Jeg skjønner hvordan du har det - selvfølgelig ikke hundre prosent, men jeg vet at du ikke er alene.

  Du har god tid på deg og du vil møte utallige mange mennesker i livet. Du vil selvfølgelig ikke bli elsket av alle, men du vil finne noen som vil være der for deg uansett hva. Du vil finne de som godtar deg og som vil ta initiativ i et vennskap. Du er verdifull og elsket. Jeg vet det kan være vanskelig å tro på det, men det er ikke enkelt å føle på det når man har det så vanskelig. Jeg lover at det vil bli bedre, bare ikke gi opp.

  Jeg anbefaler deg å snakke med en du stoler på; helsesøster, en forelder, en voksen eller bare en venn. Ikke hold alt dette inni deg. Det høres sikkert teit ut, men å få det ut kan hjelpe mye. Jeg er her for deg og jeg bryr meg om deg. Det er jeg sikker på at mange gjør. Ingen er perfekte, men du er mer enn god nok. Bare prøv å la det synke inn i deg. Prøv, så godt du kan. Lykke til videre. <3