ForumFull av følelser / hvorfor har jeg det sånn?
 • hvorfor har jeg det sånn?

  Startet av Vaer.2006  ett år siden

  Hei, jeg er 15 år og ønsker egentlig bare og avslutte livet, men jeg vet ikke helt grunnen? Lenge har jeg bare tenkt at livet mitt bare er en stor tom boks med luft og litt støv! Denne boksen blir ødelagt litt etter litt og ingen kan fikse den! Det går an og åpne denne boksen og får hver gang noen åpner den så ligger det en lapp med en historie som jeg egentlig har glemt! Når noen sier ordet overgrep vil boksen lukke seg igjen og aldri åpnes igjen men den åpner seg likevel! Har en rar følelse i magen som aldri går bort og jeg putter alltid på en maske hver gang jeg skal et sted! Alt føles så mye tyngre en det det er og alt av motivasjon er borte…hva gjør jeg? Jeg har alltid vert der for andre men ingen har vert der for meg nå er det nokk!

 • Selv123 ett år siden #1

  Gode du! Jeg skjønner det er tungt og ha det sånn! Men tro meg ingenting blir bedre vis du forsvinner.. mange elsker deg, selv om det ikke ser sånn ut! 😫!! Tro meg snille supre deg! Jeg er kanskje ikke så mye til hjelp da jeg tenker og føler deg som deg.. men jeg prøver å tenke at det går bra! Jeg klarer dette! Selv om det ser ut som om at ingen liker meg så gjør de det! De er veldig. Glade i deg! ❤️ Vær den du er uansett hva som skjer! Ikke forandre deg til noen !!

  Jeg og føler at jeg heller alle men får ikke hjelp tilbake.. jeg har spurt en jeg kjenner om hjelp med skolen «hei, hvor fant du svarer på samfunnsfagene» og hun svarte «husker ikke» «vet ikke» også spør hun meg ikke sant også svarer jeg på den!😫.. det var dumt av meg, men jeg klarer ikke å være «slem»

  Men uansett ikke glem at du er her for en grund gode du❤️! Vi og de rundt deg er veldig veldig glade i deg!❤️ Hold ut!

  Vis du ikke har gjort dette enda så kan de hjelpe deg med ulike ting!! Helsesøstra kan du snakke med (på skolen) eller på helsestasjon for ungdom! De vil gjerne hjelpe deg! Her er det en side til som kan være til hjelp gode du❤️

  https://www.ung.no/chat/?gclid=EAIaIQobChMI47mo5ZGn9QIV9hoGAB39ZwyYEAAYAiAAEgIIKPD_BwE