ForumFull av følelser / Hvordan kan jeg fikse dette
 • Hvordan kan jeg fikse dette

  Startet av Usikker1234  én måned siden

  Hei. Jeg er en jente på 17 år og jeg sliter skikkelig med selvtillit. Jeg føler at jeg aldri er god nok og jeg liker ingen ting med meg selv. Folk har sagt i så mange år nå at ting kommer til å bli bedre men ting blir ikke bare bedre. Jeg er lei av å ikke like den jeg er, aldri ha tro på meg selv, føle meg ubekvem HELE TIDEN, konstant være redd for hva andre tenker om meg, ikke ha motivasjon eller viljestyrke til å for eksempel trene eller henge med venner, og alltid være redd for å gjøre noe «feil».

  Jeg snakker ikke så mye med vennene mine om dette, selv om de vet at jeg selvskadet før (jeg slutta fordi jeg er livredd for at noen skal se det og tro at jeg gjør det for oppmerksomhet). Jeg tror at de bare antar at hvis det er noe som plager meg, så forteller jeg dem det. Og det samme med foreldrene mine. De vet ikke en dritt. Og nå har jeg innsett at hvis jeg skal bli bedre så trenger jeg ordentlig hjelp. Ikke noe vennene mine kan gjøre eller foreldrene mine kan si. Jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse meg, så da trenger jeg noen til å hjelpe meg med det.

  Men jeg tørr ikke å snakke med foreldrene mine om det eller be om hjelp eller psykolog. Jeg er også livredd for å snakke med helsesøster på skolen i tilfelle hun bare sier at det bare går over av seg selv og det jeg sliter med er egentlig ikke noe big deal.

  Så jeg bare vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg orker ikke å ikke like meg selv lengre. Jeg er lei og klar for å gjøre noe med det. Men jeg vet ikke hvordan. Kan noen hjelpe meg. Med bare noe som helst? Hvordan kan jeg snakke med foreldrene mine om dette og be om hjelp? Hva kan jeg evt gjøre selv for å få det bedre?

 • Brokengirl én måned siden #1

  Leste ikke hele btw. Duuuu jeg er helt sikker på at du er et fantastisk menneske❤️Ikke tenk på hva alle tenker❤️Bare vit at jeg er 100% sikker på at du ikke har noe grund til å være usikker på deg selv❤️