ForumFull av følelser / hva skal jeg gjøre?
 • hva skal jeg gjøre?

  Startet av anonymjentee  5 måneder siden

  jeg er keen på en fyr på trinnet over og har en liiten følelse av at han er keen på meg og, men han er så vanskelig å forstå. han spør meg daglig om hvem jeg liker og blir alltid småsur når
  jeg er med andre gutter, men han har så godt som sagt at han ikke liker meg selvom det virker litt som om han gjøre det. i tillegg til dette så har han før verdt sammen med en av mine beste venner og jeg vet at hun ikke hadde tatt det bra om jeg og han hadde blitt en greie.. hva skal jeg gjøre? skal jeg prøver meg på han eller burde jeg bare holde meg unna?

 • Iphone Min Bestevenn 5 måneder siden #1

  Jeg er ikke en ekspert, men snakk med vennen din først og fortell henne hva du føler og hva du ønsker. henne må respektere følelsene dine og at det ikke er noe henne bestemmer over, men du må også gjøre det samme mot henne. lykke til:)

 • AriellM 5 måneder siden #2

  hei! jeg har vært nær samme situasjon men jeg ville ha holdt meg unna før noe alvorlig skjer eller noe sånt. men ja han liker deg nok men han høres litt mistenkelig så.. kanskje du burde snakke med bestevennina di, om hva hun opplevde når hun var i lag med han? eller kanskje bare legge han unna? det er ditt valg og det er fint at du tørr å dele dette med mange andre! det hadde ikke jeg turt akkurat.. men lykke til!