ForumFull av følelser / Hva skal jeg gjøre?
 • Hva skal jeg gjøre?

  Startet av EnAnonymJente  ett år siden

  For ikke så lenge siden begynte jeg og tenke på bestevennen min som noe litt annet en bare en venn. Men hun holder meg i friendzone hele tiden. På en jente kveld hos en venninne i klassen fortalte jeg fra da jeg var liten at jeg dreiv og sa at jeg var kjærester med bestevennene mine (jeg sa det i barnehagen)
  Så sa bestevenninna mi (hun jeg tenker anderledes på) "ER DU LESBISK!?" da ble jeg kjempe flau alle hadde hørt at hun sa det så da svarte jeg "nei". Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. I tilleg er hun jeg kanskje liker kjempe populær og alle jentene er med hun vær dag): tror jeg er sjalu. Hva skal jeg gjøre?
  Hilsen: EnAnonymPers (07)

 • stressajentepå15 ett år siden #1

  Vell først og fremst ville jeg ikke blitt flau over at hun spurte om du var lesbisk.. Det er absolutt ikke noe galt med det! I dagens samfunn er det veldig vanskelig og skulle stå frem, og være "annerledes" men det er viktig og tørre og leve med og i sin egen etnisitet. Nå vet ikke jeg hvordan det er å ha følelser for samme kjønn ogsån, men de aller fleste møter en slik periode i livet, dette er bare et tagn på utvikling osv:) kanskje du rett og slett bare skal prøve deg litt frem?

 • EnAnonymJente ett år siden #2

  Tskk for svar :)