ForumFull av følelser / Hode fult av tanker
 • Hode fult av tanker

  Startet av etevleH  16 dager siden

  Skal jeg være helt ærlig har jeg i det siste begynt å slite. Jeg har begynt å slite med de enkle hverdagslige tingene, sånn som å pusse tennene, re opp senga, dusje osv alt er et ork. Det går ikke en dag der jeg klarer å ikke legge meg å sove 1 time etter skolen selvom jeg vet at jeg har masse prøver og vurderinger jeg må lese på.
  Jeg føler meg ensom selvom jeg har folk rundt meg. Jeg har blant annet begynte å spise på do eller i garderoben på skolen fordi jeg syntes det er vemmelig å spise foran de andre jentene. Fordi jeg sliter ekstremt mye med kroppen min og det har jeg egentlig gjort hele livet men det har blitt verre nå i det siste. Jeg er 177 høy men veier 95kg!! Jeg føler meg så jævlig overvektig, noe jeg er men de rundt meg sier jeg ser normal ut.

  En tanke som går rundt i hodet mitt hele tiden er «kan jeg ikke bare få en spiseforstyrrelse så jeg blir tynn, så kan jeg typ bare ta vekk spiseforstyrrelsen når jeg er tynn». Jeg vet det kanskje er sykt og at det er feil å si for jeg vet at det er noe helt jævlig, men det er det jeg tenker(!!)

  Jeg takker ikke å se på meg selv lenger. Når jeg sitter får jeg verdens største ruller på magen og hvis jeg ser på meg selv i kamera eller speil ser jeg bare dobbelthaka.

  Jeg er så J lei av dette! Jeg har hatt flere tanker om at jeg ikke vil leve et liv som dette og at jeg ikke orker dette mer men samtidig har jeg de tankene om at jeg vil leve osv.

  Jeg føler at de negative tingene i livet mitt eller ting generelt skjer pga hvordan jeg ser ut. Noe som er en helt J følelse. Livet mitt er rett og slett helt J nå.