ForumFull av følelser / Hode fult av tanker
 • Hode fult av tanker

  Startet av etevleH  ett år siden

  Skal jeg være helt ærlig har jeg i det siste begynt å slite. Jeg har begynt å slite med de enkle hverdagslige tingene, sånn som å pusse tennene, re opp senga, dusje osv alt er et ork. Det går ikke en dag der jeg klarer å ikke legge meg å sove 1 time etter skolen selvom jeg vet at jeg har masse prøver og vurderinger jeg må lese på.
  Jeg føler meg ensom selvom jeg har folk rundt meg. Jeg har blant annet begynte å spise på do eller i garderoben på skolen fordi jeg syntes det er vemmelig å spise foran de andre jentene. Fordi jeg sliter ekstremt mye med kroppen min og det har jeg egentlig gjort hele livet men det har blitt verre nå i det siste. Jeg er 177 høy men veier 95kg!! Jeg føler meg så jævlig overvektig, noe jeg er men de rundt meg sier jeg ser normal ut.

  En tanke som går rundt i hodet mitt hele tiden er «kan jeg ikke bare få en spiseforstyrrelse så jeg blir tynn, så kan jeg typ bare ta vekk spiseforstyrrelsen når jeg er tynn». Jeg vet det kanskje er sykt og at det er feil å si for jeg vet at det er noe helt jævlig, men det er det jeg tenker(!!)

  Jeg takker ikke å se på meg selv lenger. Når jeg sitter får jeg verdens største ruller på magen og hvis jeg ser på meg selv i kamera eller speil ser jeg bare dobbelthaka.

  Jeg er så J lei av dette! Jeg har hatt flere tanker om at jeg ikke vil leve et liv som dette og at jeg ikke orker dette mer men samtidig har jeg de tankene om at jeg vil leve osv.

  Jeg føler at de negative tingene i livet mitt eller ting generelt skjer pga hvordan jeg ser ut. Noe som er en helt J følelse. Livet mitt er rett og slett helt J nå.

 • overtenker.extreme ett år siden #1

  hei, jeg har det ikke helt likt men ganske. jeg har slitt med kroppspress hele livet sånn faktisk, og aldri vært den tynne jenta. jeg syntes det er ubehagelig å spise foran andre og gjemmer f.eks hendene mine hele tiden fordi de ikke er like tynne og smale som de andre. jeg har jo vokst opp med en venn som har aneroxi så føler litt ekstra pga det. jeg er 167 cm og veier 76 kg. føler det er veldig mye for min alder. jeg er ikke feit vil jeg si, men kanskje litt overvektig. jeg føler veldig mye på ensomhet selvom jeg er en av de "populære" og er utrolig sosial. jeg overtenker hele tiden, og føler kanskje jeg overeagerer på noen ting når jeg wevt blir sur eller lei meg. jeg har slitt med deprisjon tidligere men ingen vet det, jeg var på mitt laveste og små vurderte å ende alt. denne perioden er jeg redd for å skli inn i igjen, så jeg tråkker varsomt. håper det blir bedre med deg.

 • Te_girl 11 måneder siden #2

  Det er veldig mye likt med den teksten over jeg sliter å med kroppspress å er flau over kroppen min. Er ikke den tynne jenta, men er ikke akkurat sjukk heller, men er overvektig