ForumFull av følelser / Hjelp!!
 • Hjelp!!

  Startet av Volleyball13  3 måneder siden

  Hei, jeg er en 07 jente som syns en gutt i 10. er såå søt!! Jeg kjenner han ikke idet hele tatt! Men jeg bare syns han er så fin å se på i friminuttene. Men det er ett problem for han slutter på US etter sommeren og jeg vil ikke det, for da kommer jeg medt sannsynlig aldri til å se han igjen!!! omg jeg kan ikkje tenke på det. Jeg vet jeg aldri kommer til å bli kjent med han, men han er såå fiiin å seee pååå! Jeg klarer ikke dette!!!

  Hjelp!! Har noen noe tips???

 • supportjenta1 3 måneder siden #1

  Hei!

  Dette opplever nok mange i ung alder. At man har et øye for en spesiell gutt. Som jeg oppfatter det du har skrevet, så er dette et crush, så det vil gå over.

  Foran en jeg crusha med i har jeg en gang gjort kjemperare og kjempeflaue ting, som jeg syns at du ikke burde starte på og gjøre. Som for eksempel å snakke med han og si at du er forelska i han i offentlighet, gi en lapp der det står at du liker han, i offentlighet. Dette burde du da ikke gjøre, siden da vil flere personer vite om det. Hvis du tenker på å ha en privat samtale, bare du og han, er ikke dette så lurt heller, fordi du kjenner ikke denne gutten, og da vet du ikke hva han kan komme på å drive med, eller kanskje ditche deg foran kompisene sine eller en annen jente.

  Jeg vil ikke skuffe deg, det beklager jeg, men jeg syns at du burde bare vente og se om det vil gå over, at du en gang vil se at denne gutten ikke er søt lenger, så du ikke synes han er tiltrekkende. Neste gang du ser han, råder jeg at du ser og tenker på hva som er lite fint med han, kanskje det vil hjelpe.

  Eller kanskje du kan være opptatt med noe annet hver gang han kommer forbi deg, slik at du ikke legger merke til han, for eksempel at du kan titte på mobilen din, eller være opptatt med å lese en bok, snakke med venner, hva som helst.

  Lykke til!