ForumFull av følelser / Hjelp please vennskaps «drama» kroppen gutter. Hvem som helst hjelp🥺
 • Hjelp please vennskaps «drama» kroppen gutter. Hvem som helst hjelp🥺

  Startet av Selv123  6 måneder siden

  Jeg føler at venene min skryter hele tiden at hun har en gutte beste venn, de er snart kjærester tipper jeg. Jeg er kjempe glad på hennes vegne. Men jeg føler det er unødvendig og snakke og sende snap om han til meg. Føler hun vil gjør meg sjalu. Er litt det og, hun er tynn og fin. Kroppen har jo ingenting og si. Men jeg føler at ingen gutter vil være sammen med meg :(. Ene gutten i klassen eller flere men en jeg er ganske glad i svare rme hikke på snap, han åpner de ikke på flere dager. Jeg er større en de vennene mine. Så jeg har begynt oh tenke sånn j»eg må begynner å trene meg tynn. Så kommer alle til og ikke meg» og at jeg får mer oppmerksomhet fra gutten. Får jo oppmerksomhet når jeg går til hun andre vennene min som er lang og tynn.. jeg vet jeg ikke må sammenligne meg med andre men sånn er det i tenåra føler jeg..!

  Hvordan kan man få gutter til og like meg? Min personlighet er kjempe snill, omsorgsfull. Liker og lage mat.» vil bare ikke vær lonely foresten av livet heller. Tru ikke jeg blir det da men ja. :(

  Hjelp meg please :( er lei meg vær kveld fordi at ingen snapper meg først. Ingen spør «Hei, hvordan går det?» først til meg. Det er alltid jeg som starter en samtale som regel. Ikke med hun vennen og gutten nei hu sende snap først te meg om han.

  Hilsen trist, skuffa og følsom jente 15 år :(

 • supportjenta1 6 måneder siden #1

  Hei,
  Det ser veldig trist ut at du har en venn som du tar god tid til, men de ikke har tid til deg. Snakk med vennen din og være ærlig, si "jeg er veldig glad på deres vegne, at du endelig har funnet en du liker, men jeg syns at det er for mye snakk om den gutten. Kan vi finne på et annet samtaleemne vi kan snakke om?", og se hva vennen din svarer. Dersom de ikke er snille mot deg tilbake, så er ikke han/hun den ekte vennen din.
  Alle kropper er forskjellige. Noen er tykke, andre er tynne, noen er korte, andre er lange. Kroppen kommer i alle fasonger. Kroppen passer på deg, den gjør at når du blir syk, blir du frisk igjen. Inne i kroppen din er det ulike funksjoner som jobber for at du skal føle deg bra. Kroppen din er unik. Vet du hvorfor? Det finnes ingen andre kropper som har samme fasong som du har. Dersom du trener for å bli tynn, kan dette påvirke kroppen din, for den klarer ikke å fungere med nok fett. Vi alle har litt fett i kroppen vår, og dette er en av viktige faktorer for at kroppen fungerer som den skal. Jeg vet det er vanskelig å slutte å sammenligne med andre, men husk på det jeg skrev hver gang du tenker på noe negativt. Dette vil hjelpe deg på veien.
  Du kan ikke få gutter til å like deg, kjære deg. Gutter kommer naturlig, så tar du det når den tid kommer. En gutt kommer til å like deg, det vet jeg. Men det tar tid. Du kan for eksempel ikke be en gutt som du liker, om å like deg når han ikke liker deg tilbake, om du skjønner. Begge parter må være enige, dersom partene ikke er enige, så kan dette ikke fungere.
  Å være ensom er ikke å ikke få gutter. Det er at man ikke har venner, og ingen å snakke med. Man har det kjempetøft og det er en vanskelig situasjon å komme ut fra.
  Det må være en forferdelig følelse når ingen snapper deg først. Det skjønner jeg. Men samtidig er det viktig å tenke på at du har et stort liv foran deg. Du er 15 år, og det kan skje mye i livet ditt om 3 eller 4 års tid. Du kommer kanskje til å få venner du snapper med og snakker med alt om. Hvem vet? Ikke vær stressa, men vent. Vær nysgjerrig. Mitt råd er å gjøre ting du er glad i NÅ, og finn ut hvem du er. Så tror jeg du kommer til å ta det som skjedde med vennen din som et dystert minne som du setter fra deg.

  Håper dette fikk deg til å tenke og lykke til med alt:)