ForumFull av følelser / hjelp! forelskelse
 • hjelp! forelskelse

  Startet av yoloswag  10 måneder siden

  hei, jeg er ein jente på 17 år, jeg går et yrketsfaglig fag vg2. Så vi har fått noen nye vg1ere og er med de i en hel skoledag hver uke. Han ene vg1eren(16år) har blitt interessert i meg, grunnen til at jeg tror det er fordi når jeg har vært med han på skolen så snakker han mye til meg og noen ganger har jeg tatt han i å stirre på meg og smilt samtidig.
  Han har også tatt mye kontakt med meg på snap, spesielt de 2 forrige ukene, han har spurt meg om bl.a. om jeg er jomfru og om jeg vil komme til han. Så jeg bestemte meg for å møte han en gang i hybelen hans, og det gikk fint, vi pratet mye og ikke noe spes skjedde. Han ble litt mer på på snap og har skrevet ''ønsker du var har så kunne jeg ha logget og sett på deg'', ''du skulle ha vært her så kunne vi ha koset'', og sånt. Jeg svarte jo hyggelig tilbake fordi jeg ble litt interessert i han men er litt usikker på om jeg liker han. Det fortsatte sånn fram til høstferien og han skrev litt mer dirty i snappene sine. Han spurte også om nudes men han sa at jeg ikke måtte sende om jeg ikke ville, og det ville jeg ikke og det tokk han helt fint.
  Når vi kom til helgen før selve høstferien så skulle jeg på hytta og han hjem på elgjakt(en annen by). Etterhvert så svarte han mindre på snap p.g.a at han var på jakt og det er jo forståelig, men han forsatte å skriv på kvelden ''jeg savner deg'', ''du skulle ha vært her'' og ''natta <3''. Men en kveld så krev han til meg ''jeg bare begynte å tenke på deg, og fikk skikkelig lyst å pule deg'' jeg ble litt i sjokk fordi han aldri skrevet så dirty til meg, så jeg skrev jo ''synd at jeg ikke er der'' fordi jeg viste ikke hva jeg skulle skrive. men iløpet av kvelden så skrev jeg til han '' er du bare ute etter å pule eller liker du meg?'' fordi jeg begynte å lure på det etter det han skrev. Han svarte med at han likte meg, men var ikke klar for et forhold med en gang, og det er jeg enig i. Det letta meg litt fordi jeg er jo interessert i ham, og ikke bar ute etter å pule. Men etter den kvelden så reada han meg mer og mer for hver dag og vi snakket mindre. til slutt sendte jeg han en snap der det stod ''hvorfor svarer du meg så lite'' det jeg fikk til svar var bare et bilde av han. jeg svarte med et bilde der jeg så forvirret ut, og etter det reada han meg igjen.

  Hva skal jeg gjøre? jeg skjønner ingenting. liker han meg eller ikke, hva tror dere? hva kan jeg evt. gjøre eller skrive til ham?

 • Annonymjente 7 måneder siden #1

  Kanskje han har gitt opp? Funnet en annen? Prøv å snakk med han f2f og fortell at du har følelser for han.