ForumFull av følelser / Her har noe veldig viktig å fortelle!!!
 • Her har noe veldig viktig å fortelle!!!

  Startet av Hihihih  5 måneder siden

  Hei! Jeg er en jente på 12 år (07). Hvis jeg skulle fortalt om alle de vonde tingene jeg har opplevd hadde dette blitt en lang tekst, men jeg kan fortelle en ting. En ting som ødela livet mitt og som er det jeg angrer mest på i hele mitt liv.

  Jeg prøvde å ta selvmord. Alle tankene, frykten, angsten for alle, søvnproblemene, vold hjemme osv...alt dette ødela meg. Jeg prøvde å ta selvmord, men heldigvis lyktes jeg ikke. Jeg er her nå og jeg har lært meg at det er alt som teller. Jeg vil si noe til dere. Noe jeg synes er viktig.

  Livet er forferdelig. For noen er det dødelig. Alle dør en gang, men noen dør av at man har for mange problemer. De tar selvmord. Mange sier at livet ikke gir menneskene noe de ikke kan takle, men det er ikke sant. Ingen kan klare alt alene. Du kan ikke gå rundt med mange problemer som du vet kan være farlig for deg uten at du forteller det til noen. Jeg gjorde den feilen. Livet gir deg for mange ting du ikke kan takle selv, men sammen kan vi klare alt. Jeg tror ikke på skjebnen. Du tar egne valg, og velger ditt eget liv. Det er ikke enkelt, men det går. Jeg har kommet meg så mye lenger opp enn der jeg var før. Jeg kan se så mye mer, mye mer av livet. Etter nesten 5 år med mange problemer et lite barn ikke kan takle alene, har jeg kommet meg tilbake. Jeg kan leve livet. Hva er vitsen i å se tilbake på ting du gjorde feil. Gå videre. Ja, jeg vet jeg prøvde å ta selvmord, jeg vet at jeg har gjort ting feil, men ja vel. Det er ikke viktig nå. Tenk heller på hvordan livet ditt er nå. Det gjør jeg. Nå er jeg hjemme pga korona. Jeg er evig takknemlig for det. Når jeg kommer tilbake på skolen kommer jeg til å ha angst. Som vanlig. Angst som jeg ikke kan kontrollere. Den tar over livet mitt. Men jeg har lært meg å leve her og nå. Jeg tenker på hvor fint jeg har det nå. Det er så viktig. Hvis du har ett bein i fortiden og et bein i fremtiden, så driter du jo i nåtiden. Det høres morsomt ut, men det er jo sant. Og når du er gammel, så tenker du tilbake på livet du aldri hadde. Lev livet, uansett hvor vanskelig det er. Ellers så går du glipp av det.

 • Frootie 5 måneder siden #1

  Det er så fint at du har kommet deg tilbake:-) Og ja, å omfavne og se det fine med livet er kjempeviktig! Senere i livet vil man møte på motstand, men det er utrolig viktig å kunne vite og si til seg selv at det vil bli bedre. Selv om det i mange situasjoner knapt er tenkelig er det viktig. Du er sterk. Du har kjempet deg gjennom det og bygger deg selv opp igjen. Det er utrolig. Du er utrolig. Du er viktig. Uansett hva, fortjener du å ha det bra:-) Lykke til videre og god påske! Det vil gå bra ≤3

 • Sangerinneniberrrrrrgenby 4 måneder siden #2

  Fin tekst:) Er også 07