ForumFull av følelser / Har du kjæreste?/en bra kjærighetsroman?
 • Har du kjæreste?/en bra kjærighetsroman?

  Startet av Jenta05  ett år siden

  Hei!!
  Jeg er en som er veldig glad i å lese bøker med kjærlighetshistorier (kjærlighetsromaner)
  og i å snakke med veninnene mine om hvordan den herlige daten deres gikk osv.. (Jeg blir vel med andre ord veldig glad av å høre om andres lykke :) )
  Men nå som det er sommer er lokalbiblioteket der jeg bor stengt og jeg finner ingen bøker. Jeg har heller ikke lyst til å laste ned slikt som storytel ol. Fordi jeg liker følelsen med å kunne lese ordene (haha jeg er en stor nerd :P) og jeg tenker egentlig at gutten ikke liker at jenta hennes driver med kiss&tell? (Kiss&tell er å gossippe masse til veninner osv om daten deres/gutten de hadde date med/kyssa ol.) Hvordan er dere med det gutter?

  Men det jeg egentlig vil fram til er vell om noen kansje vil5 dele en kjerlighets historie (men kansje få det til å ikke høres ut som kiss&tell?) Og/eller kansje gi meg noen gode boktips til bra kjærlighetsromaner?

  Tusen takk for alle tips! <3
  ~jenta deres 05

 • Anonymjente2005 5 måneder siden #1

  Ok, her er noen forslag:
  Twilight(4 bøker)
  Ever(serie)
  Vet at det ikke var så mangeem disse bøkene er ganske tjukke. Håper du kose deg med dem! Du finner di på eit bibliotek. Bare spør hun/han dom jobber der.

 • Anonymjente2005 5 måneder siden #2

  Du tenger ikke å gå til lokalbiblioteket ditt du kan gå til nærmest plass der di har bibliotek. Bare si at ditt bibliotek er stengt!

 • Anonymjente2005 5 måneder siden #3

  Og jeg er ganske dårlig med gutter... Er ganske stygg og en stor nerd. Jeg skrev et innlegg på Kroppen min som het er Gutter les

 • Jenta 04 5 måneder siden #4

  Vet ikke om dette hjelper men det finnes en biblioteks app for tlf som du bare må logge inn med lånekortet. Hahah vet at det er sent svar men det er lettvindt. (eBokBib er appen)

 • Anonymjente2005 3 måneder siden #5

  Å herregud du kommer til å elske denne serien jeg foreslår..... Det er en serie kalt Utvelgelsen. Det er 6 bøker, og den er helt fantastisk! Jeg elsker den! Dere måååå bare lese den!