ForumFull av følelser / Han viste nudsa mine fram til vennane og brødrene sine
 • Han viste nudsa mine fram til vennane og brødrene sine

  Startet av IceOgVolt  ett år siden

  Eg hadde en ex som var 4år eldre en meg. Vi hadde sex og han filma d me min samtykke får at han ville sjå på det når han runka. Eg sendte han og nudes. Han viste det fram til vennane sine som er 1-8år eldre en meg og brødrene sine som er 1,2 og 8år eldre en meg. No vil den elste broren pule meg og eg skal på sommerleir med mangen av vennane Hanna som han viste bildene til.

 • tristjævel ett år siden #1

  litt usikker på reglene, men skal man ikke anmelde slikt? det er ikke lov å dele nakenbilder av andre, hvertfall ikke hvis du ikke vil det

 • Vetikkke ett år siden #2

  Hvordan gikk det?

 • Onskeråhjelpe ett år siden #3

  Hei.
  Først må jeg si at du ikke skal kjenne på noe skam eller skyld i denne saken! Veldig, veldig mange mennesker har gått igjennom akkurat det du forklarer her. Jeg ville først starte med å ta en samtale med din ex. Dersom du forklarer han rasjonellt situasjonen så tror jeg faktisk han vil forstå at hva han gjør er veldig ødeleggende og ydmykende ovenfor deg. Gutter er desverre meget simple i forhold til jenter rent mentalt i den alderen der. Dersom du forklarer han at:
  "Jeg ber deg instendig om slette videoene og bildene du fikk av meg. De var ment for kun deg, ettersom at jeg var utrolig glad i deg, men nå opplever jeg stort ubehag ved at andre ser meg i en intim setting som kun var ment for deg. dette ødelegger mer for meg enn du er klar over, så jeg ber deg instendig om å slette dette av meg.

  Jeg tror han faktisk kommer til å slette dette dersom du forklarer det rolig og når han forstår at dette er mer ødeleggende for deg enn hva han forstår.

  Når det er sagt, så gjør han dette utelukkende fordi han er meget stolt over å ha hatt sex med ej så flott jente som deg at han ønsker å skryte av det til sine venner.
  Jeg tror i hans hode at du nok er hans største triumf, og det at andre gutter også gir deg oppmerksomhet vedrørende disse bildene og vidoene bekrefter at de også syns du er meget vakker og flott.
  Det betyr ikke at noe av delingen er greit på noe som helst måte!! men mitt poeng er at du har all grunn til å holde hodet ditt hevet selv om situasjonen har blitt som den har blitt og du skal ha verdens beste selvtilitt fordi DU har ikke gjort noe som helst galt og skal IKKE kjenne på skam eller usikkerhet!
  Nå vet du også bedre til å finne en bedre gutt som er verd din kjærlighet, tid og oppmerksomhet enn han idioten der og de simple vennene hans ;)