ForumFull av følelser / Han vet ikke hva han vil...
 • Han vet ikke hva han vil...

  Startet av Mørkhimmel  8 måneder siden

  Jeg er en jente på 17 år som er ganske så forvirra. Greia er at jeg møtte en gutt som jeg begynte å snakke sammen hver eneste dag, både over telefon og på meldinger/Snapchat og jeg ble jo hodestups forelska ganske fort. Jeg fikk egentlig ikke særlig inntrykk i at han likte meg og dessuten hadde han og kjæresten slått opp ikke alt for lenge før så jeg ville ikke trenge meg på. Vi fortsatte å snakke like mye og etter 2-3 uker hang vi sammen. Jeg hadde ikke trodd noe kom til å skje men vi endte opp med å både kose og kysse flere ganger, men det etterlot meg forrvirra da jeg egentlig ikke hadde trodd det var noe der. Jeg dro dit en gang til og det samme skjedde så jeg valgte å spørre om hva som egentlig foregikk mellom oss. Han svarte bare at han ikke visste hva vi var eller hva han ville at vi skulle være så jeg ba han bare tenke på det. Vi hang sammen flere ganger etter det skjedde og jeg hadde lovt meg selv å ikke gjøre noe mer med han før vi fant ut av det. Problemet er bare at jeg ikke greide å holde løftet til meg selv og endte opp med å ligge med fyren. Så siden dette bare forvirret meg enda mer sendte jeg han en melding der det stod at jeg synes vi burde finne ut av hva det her er, noe han sa seg enig i. Men når jeg spurte hva han tenkte sa han bare at han ikke visste, noe som gjør meg veldig redd for å tørre å si noe om mine følelser for han. Jeg er veldig bekymret over om jeg bare er et rebound for hun som han var sammen med siden det ikke er så lenge siden og det er veldig slitsomt å ikke vite hva det er som foregår. Kom gjerne med noen råd om du har! Takk på forhånd :)

 • etmenneske 6 måneder siden #1

  Hei! Jeg skjønner godt at det der virker forvirrende for deg! Når han er av og på på den måten, kan det vel være vanskelig å vite hva han tenker.
  Jeg tenker at det er prisverdig av deg å la han få tid på å tenke seg om, men at når dere "koser og kysser" flere ganger og "ligger" med hverandre, må det være lov å forlange svar etterhvert.
  Hadde jeg vært deg, tror jeg at jeg ville sagt rett ut at jeg var forelska, og ikke interessert i å være noen han bare koser med. Slik viser du at du bryr deg, og dersom han har svaret utydelig tidligere fordi han ikke visste om du likte han, slipper han å tenke mer på det. Om han vet at du liker han, og fremdeles ikke svarer eller er interessert i et forhold, ville jeg (vet at dette kan være veldig hardt) sagt at jeg ikke ønsket noe i det hele tatt, evt. forbli kun venner.
  Vis at du kan være sterk nok til å stå opp for deg selv, samtidig som du kan gi han rom for å slippe ut sine tanker. Du høres ut som en sterk person som forsøker å løse situasjonen! Masse lykke til!!<3

 • Mimi22 4 måneder siden #2

  Det virker som han liker deg😝du burde prøve og snakke ordentlig med han