ForumFull av følelser / Gruer meg til dagene fremover. Føles bortkasta og meningsløse
 • Gruer meg til dagene fremover. Føles bortkasta og meningsløse

  Startet av Varmebrød  3 måneder siden

  Hei, jeg har akkurat hamnet i karantene fordi jeg har jobbet med noen som mest sannsynlig har corona. Dette skjedde nå nylig. Vi har juleferie fra skolen nå og jeg hadde masse og se fram til. Jeg skulle besøke kjæresten min, jeg skulle feire nyttårsaften med familie og jeg hadde rett og slett mange sosiale sammenkomster å se frem til. Nå går selvsagt ikke det og jeg er litt oppgitt.

  Jeg gruer meg litt til uka som kommer. Jeg er så redd for at dager skal føles helt bortkasta og meningsløse. Jeg har mange muligheter til å finne på aktiviteter, men ingenting frister sånn skikkelig. Jeg har ikke motivasjon til å prøve å gjøre noe gøy. Jeg ender derfor opp med å ligge inne i senga hele dagen. Jeg hater sånne dager. Det gjør jeg virkelig. Jeg har liksom lyst til å gjøre noe gøy, men samtidig ikke. Motivasjonen er ikke der. Og det er så dumt fordi det går utover min selvfølelse og mentale helse.

  Er det andre som kjenner seg igjen og som har tips til hvordan jeg kan få motivasjonen min tilbake ettersom jeg har mistet alt jeg har å se frem til?

 • Selv123 3 måneder siden #1

  Snakk med de du er glad i på facetime. Lag deg god mat, se på film, du kan se på samme film som kjæresten din samtid på ft( FaceTime?). Prøv og være kreativ selv om det er vanskelig.. hilsen jente 15 som er dårlig til og hjelpe andre haha sorry, men håpe du fikk litt tips da❤️ Godt nytt år! Hilsen jente 15