ForumFull av følelser / Forelsket.
 • Forelsket.

  Startet av Laccchii  ett år siden

  Jeg aner ikke om dette vill bli godkjent å publisere. Og jeg aner ikke om jeg får svar.

  Jeg er forelsket i en lærer som er mye eldre enn meg. Læreren er gift. Jeg vill ikke komme i mellom forholdet de har. Derfor, vil jeg spørre: hvordan kan jeg slutte å være forelsket i læreren? Jeg stirrer for mye, hjertet banker fort, føler meg klam, sjalu. Vår så snill, hjelp. Jeg vill ikke være forelsket.

 • ConfusedGirl05 ett år siden #1

  Tror ikke du bare kan slutte å være forelsket på en dag. Du må anerkjenne følelsene dine og bare prøve å leve m de. Til slutt vil de gå bort. Eller så kan du prøve å finne deg noen andre som vil få tankene over på dem istedenfor læreren din. Men ja det vil ta tid uansett

 • Uxituxi ett år siden #2

  Dette er ikke en veldig god ting å gjøre men det har funket for meg. Finn vonde ting om han, har han gjort noe dumt eller kjefta på en annen elev? Gjort noe du misliker. Jeg gjør i alle fall det når jeg må slutte og like noen, snakke shit eller finne shit om dem så jeg ikke liker dem lenger. Man vil jo ikke like en som har gjort dårlige ting?

  Bare et forslag, men en mindre dårlig ting å gjøre er å faktisk bare innrømme for deg selv at det er feil å like han, at du må slutte. Liksom det er ikke lett det her, men du kan enten bare la følelsene dine være der og ignorere dem eller bare prøve å kvitte deg med dem på en eller annen måte.

  Det jeg har sakt er ikke sikkert løsning, bare personlige ting som har funket tidligere 😅

  Lykke til!❤️