ForumFull av følelser / forelskelse eller ikke?
 • forelskelse eller ikke?

  Startet av problemer?  10 måneder siden

  så jeg er en person som er veldig mixed feelings. det er sånn at jeg tror jeg liker noen men noen ganger så gjør egentlig ikke det, jeg blir veldig fort usikker på følelsene mine fordi med en gang noen sier noe snilt om meg som et par ganger så tror jeg at jeg er forelsket men det er egentlig ikke.

  jeg tør ikke å starte et forhold tilfelle jeg ikke liker den personen. jeg drev med en i sommer men jeg ble plutselig usikker på om jeg faktisk likte den personen fordi følelsene mine er fucka. jeg fortalte hun at jeg ikke var klar for et forhold eller å drive med noen sånn at jeg skulle såre hun ved at jeg muligens ikke likte ho. vi er bestevenner og jeg føler at jeg begynner å like hun igjen men jeg er blitt veldig usikker, jeg vil ikke at noe skal bli kleint mellom oss; etter jeg sa at jeg ikke var klar for å drive ble det veldig kleint men så fikset det seg igjen men jeg kommer til å ødelegge alt ved å fortelle henne at jeg kanskje liker henne når jeg ikke vet om jeg gjør. jeg har vært slik i over et år nå..

  jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. er det noen som føler det slik og vet hva jeg kan gjøre?

 • Høyere enn himmelen~ 9 måneder siden #1

  Jeg har det også sånn og det er vondt. Å føle skikkelig sterkt en periode før det så går over til sterk misnøye overfor denne. Hvis du vakler veldig syes jeg du skal ta litt tid og forsøke å forholde deg litt nøytral. Tenke om du oftere føler deg litt forelsket enn bare venn. Min opplevelse er at det er noen som gjør vaklingen litt mindre og som oftere gir sommerfugler i magen😊