ForumFull av følelser / Føler meg alene
 • Føler meg alene

  Startet av Selv123  6 måneder siden

  Jeg føler at jeg ikke har noe venner lengere :( jeg føler at ingen vil være med meg alle er borte og jeg blir lei meg fordi vi skal være mest hjemme i sommer og alle er borte😩 men ingen vil være med meg fordi alle vennene mine er borte. Og no så føler jeg meg alene.. ensom og alt! jeg har familien min da (mamma, pappa og lillebror) men det er ikke det samme🥺 jeg vil ha tilbake vennene mine fordi da har jeg noen og være med. Og hun ene er hjemme men hun er så mye opptatt av trening alt handler om trening :(! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengere 😭. Jeg savner og være med noen av vennene mine :( jeg har en støttekontakt jeg er ofte til nå☺️ For og ta igjen corona greier🥰! Men jeg vil være med noen av «vennene mine»
  Mvh desperat jente 15 år

 • JentenSomIkkeBryrSeg 6 måneder siden #1

  Dette høres vanskelig ut.
  I situasjoner som dette er det viktig å tenke hva du ikke kan gjøre noe med og hva du kan gjøre noe med. For eksempel: kan du ikke gjøre noe med at vennene dine er opptatt, det er noe de/foreldrene deres, har kontroll over. Det du kan gjøre for eksempel er å strekke ut til noen nye, prøv å bli kjent med noen du ikke kjenner, eller bli bedre kjent med noen du har lite kontakt med. Husk at sommerferien er en god tid til å bli kjent med nye mennesker. Så jeg ambefaler å strekke ut til noen. Lykke til <3 Håper ting går fint!

 • J12haha 6 måneder siden #2

  Omg. Jeg har det sånn jeg også. Alle vennene mine svarer meg enten - Sikkert eller - Kanskje når jeg spør om vi skal finne på noe og dagen vi skulle ha funnet på noe sier de bare - Kan ikke skal være med noen andre. Føler at jeg har ingen venner og ingen vil være med meg og jeg skjønner ikke hvorfor? Det er virkelig dårlig gjort når folk sier eller gjør sånn. Å ha støttekontakt er en fin måte å slutte å føle på denne smerten. Hvis du begynner på en ny skole til høsten så får vi mange muligheter.