ForumFull av følelser / føler jeg ikke har noen venner lenger..
 • føler jeg ikke har noen venner lenger..

  Startet av Selv123  ett år siden

  Hei, jeg er en jente på 16. er snill omsorgsfull og passer på at alle har det bra. Jeg føler jeg ikke har noen venene lengere.. jeg blir ikke invitert på ting lenger.. jeg spurte om en «god» venn ville møtes men hun svarte kanskje vis æ ikke e sliten.. hun skulle kjøpe solbriller.. spurte igjen fikk ikke svar på ei stund og hun svarte med at hun var med 2 andre.. og jeg spurte om hvor de var så jeg evt kunne møte de.. fikk svar på at de var i byen og at de skulle hjem om et kvarter.. og bla bla bla.. også spurte jeg om vi skulle treffes i morgen.. eller om hva hun skal og hun svarte tren, slapp av, vær hjem sikkert, og hun svarte med « Drar hjem no fra byen så kanskje vær hjem for å tenk på sikkerhetens sin skyld» ( er egt ikke liv å farte på grunn av covid 19) hun bruker det som unnskyldning mest når jeg spør om å henge…også lurte jeg på lm hva hun gjorde noen timer senere og hun svarte ækom hjem, du da» svarte med «kjeder meg» og hun svarte med «Ååå :(« også svarte jeg «ok»

 • kittenplanet ett år siden #1

  Hei jente på 16

  Jeg har gått gjennom mange venner som gjorde akkurat det samme som dem. Det jeg gjorde var å henge med andre utenfor min klasse, f.eks. håndball laget mitt, eller fra andre parallell klasser. Finn deg noen nye å være med, ikke kast bort tiden på dem. Hvis du ikke går på idrett eller hobby, begynn på en! Eller meld deg på fritidsklubber.
  Det kommer til å løse seg, lover. Dette klarer du!

  Mvh jente på 17

 • J12haha ett år siden #2

  Omg haha jeg pleide å ha det sånn før 24/7 og det var ikke gøy i det hele tatt, men jeg lover deg det går fort over selv om det føles sakte.

 • Surround_yourself_with_people_that_won’t_weigh_you_down. ett år siden #3

  Jeg går i 9.klasse og har det ganske likt som deg. Ikke bry deg og slike folk som ikke klarer å sette pris på snille og omsorgsfulle personer som passer på at alle har det bra. Det er folk som deg som faktisk kommer langt i livet💕

  You are only going to be as good as the people you surround yourself with…so be brave enough to let go of the ones who keep weighing you down - Kylie Jenner