ForumFull av følelser / Følelser
 • Følelser

  Startet av Empty  5 måneder siden

  Jeg er 15 år, og jeg vet ikke hvordan jeg skal føle meg. Jeg synes det er vanskelig å føle. Jeg kan bli sint jeg kan bli glad, men aldri blir de gode følelsene igjen.
  Noen kan ha gitt meg en gave som gjør meg veldig glad i øyeblikket, men rett etter på forsvinner den følelsen. Hvis jeg blir sint eller flau føler jeg på den følelsen til den sakte forsvinner etter kanskje dager (kommer an på hva som skjedde).
  Det er også vanskelig for meg å føle empati for andre, noe ekstremt ille kan ha skjedd og ikke noen av følelsene mine reagerer.
  Jeg vet ikke om noe er galt med meg?
  Og jeg tør ikke snakke med andre om det.

 • Anonym0505 5 måneder siden #1

  Hei! Jeg tror ikke noe er galt med deg. Ikke alle vet hvordan man skal føle/reagere på ting. Jeg tror det er helt normalt og unikt at alle reagerer på forskjellige måter og føler på forskjellige måter. Husk det er hvordan vi tenker og føler som gjør oss til de vi er. Verden ville vært kjedelig om alle hadde samme tanker, følelser og reaksjoner.

 • Empty 5 måneder siden #2

  Men så er det bare sånn at jeg ikke kan føle meg glad uten en konstant ting som gir glede. Det er veldig trist og kjedelig når jeg ikke kan kjenne på den følelsen av å være glad.