ForumFull av følelser / Fantasi Kjæreste
 • Fantasi Kjæreste

  Startet av J12haha  3 måneder siden

  Hei jeg har hatt en Fantasi kjæreste. For ikke så lenge siden gikk det opp for meg at den personen hadde jeg aldri møtt. Kommer jeg noen gang til å møte noen som henne? Er det en sjangs for at det er en person som er lik der ute?

 • MinBruker 2 måneder siden #1

  jeg og er litt sånn, jeg har mange fantasi venner (jeg har mange ekte venner og) men det å ha fantasi venner er ganske gøy, man jo velge hva den skal si og hva vi kan gjøre. du kommer nok til å finne deg en kjæreste som er det du lettere etter, det jo flere milliarder mennesker i verden, så du har nok sjangs.

 • J12haha 2 måneder siden #2

  Takk❤️

 • Hihihih 2 måneder siden #3

  Jeg tror at det er ganske vanlig å ha en fantasivenn/kjæreste, spesielt hvis man kanskje ikke har det in real life. Jeg kan ikke helt skjønne at det akk gikk opp hvor deg at fantasikjæresten din ikke er ekte. Det er jo tross alt bare en oppdiktet person, men jeg dømmer ingen;). Det er bra at du har god kreativitet og set er nok noe mange ønsker seg. Når det gjelder med om du kommer til å finne en som fantasikjæresten din er det ikke så stor sannsynlighet for. Alle er forskjellige og ingen er perfekte eller like. Jeg regner ikke med at du vinner en helt lik, men du kommer nok til å finne den rette en gang, selvom det kanskje ikke var en sånn type person du trodde det kom til å bli. Trust me;-)

 • Hihihih 2 måneder siden #4

  Litt mange skrivefeil her, men regner med at du skjønte poenget.

 • J12haha 2 måneder siden #5

  Takk❤️🥺