ForumFull av følelser / falske venner, og rare følelser
 • falske venner, og rare følelser

  Startet av Lykken  5 måneder siden

  hvordan føler jeg meg?

  jeg har mange følelser for tida som f.eks:

  redd: jeg har denne følelsen i brystet. det er en følelse som sier at jeg må bekymre meg for noe. følelsen er sånn at man må være redd for at noe skjer selv om du har det helt fint.

  lei meg: jeg har ingen venner og jeg stoler ikke på moren min. hvis jeg forteller mora mi noe personlig forteller hun det videre til hennes venner / mødre av mine «venner» og da får noen av mine «venner» vite det....

  sliten / ukomfortabel : jeg føler meg bare ukomfortabel og tappet for energi hele tida. jeg har ofte vondt i hodet og jeg er ofte trøtt, men jeg får ikke sove...

  skriv noe for å muntre meg opp :D

 • nevergiveup123 5 måneder siden #1

  Hei du!!
  Det er trist å høre at du har alle disse negative følelsene.
  Du beskriver deg som redd, bekymret, lei deg og sliten.
  Men spørsmålet mitt er: Hvorfor føler du det slik?
  Om man vet grunnen til problemene så er det vel lettere å bli kvitt problemene ikkesant?

  At du er redd eller bekymret selv om du har det fint der og da kan jo komme av stress. Er du stresset? Stresset for hva som skjer videre i livet f.eks? Tenker du mye på framtiden? Og fordi framtiden er usikkert, du vet ikke hva som skal skje så blir du på en måte stresset, eller redd som du sier?

  Det at du ofte er sliten og tom for energi kommer vel av de andre negative følelsene dine, og blir dessverre som en slags ond sirkel. Du får ikke sove pga de følelsene eller tankene du har og siden du ikke får sove blir du sliten. Det eneste man kan gjøre med det er vel å lage rutiner på når du skal sove slik at kroppen blir vant til søvn igjen. I tillegg er det viktig med god fysisk og psykisk helse. Trener du? Dette kan bidra til godt humør, men også å bedre den slitne følelsen du har og virkelig bare kjenne på at kroppen din finnes. Og da blir også kroppen din fysisk sliten og kanskje du slapper bedre av da.

  Og så sier du at du er lei deg. Du har ingen venner. Du stoler ikke på noen. Hvorfor det? Har du opplevd å bli såret før av venner? For da forstår jeg deg godt. Har du prøvd å snakke med noen andre enn moren din? Har du en annen forelder/foresatt i huset eller noen søsken eller fetter/kusine osv som du kunne ha snakket med? Eller lærer, helsesøster osv? Kanskje dere sammen kan komme med løsninger Eller bare snakke om dine problemer og følelser. F.eks kunne du ha startet på en aktivitet som vil gi deg en mening i livet, noe å leve for. Det er viktig å huske på at man alltid har noe å leve for, du må bare finne ut hva DU har lyst til å leve for. Hva gjør deg glad? Gjør mer av de tingene som gjør deg glad, sett deg noen mål? Planlegg livet ditt. Skaff deg en jobb, tjen egne penger og bruk de på ting som gjør deg glad. Eller vil du flytte for deg selv? (Hvis du er over 18 år) Vil du reise, oppleve noe kult osv? Gjør det!!
  Ønsker deg masse lykke til på veien din videre. Du kan alltid ta kontakt med noen, og ofte er det bedre å ta kontakt med noen utenfor sol kommer inn og hjelper. F.eks helsesøster/lærer.
  Jeg håper dette muntret deg opp. Ha et fint liv videre❤️❤️