ForumFull av følelser / Fake venner
 • Fake venner

  Startet av Fackfakevenner  ett år siden

  Jeg er lei. Jeg er så j lei å bli utestengt, løyet til, baksnakket og sett på som den svake i gruppa. Jeg har vært i en venne gjeng nå siden 8 klasse. Vi begynner i 10. I 8 klasse var alt fint, jeg ble invitert på ting, mange likte meg og jeg var med venner nesten vær dag. Nå i slutten av 9 klasse har jeg vært med venner en gang i uka. Kanskje ikke det engang. Og nå som sommerferien er her kjenner jeg på ensomheten. Jeg spør om vennenene mine vil være med på stranda, de sier nei. Også drar de til en strand uten meg og slår av snapp map for at jeg ikke skal se. Men de legger det ut på snap story og insta så jeg ser det jo. Dette skjer så å si hele tiden. De lyver om at de møter værandre heeeelt tilfeldig og at det er derfor jeg ikke blir invitert. Jeg har sagt at de må si ifra hvis de er lei av meg sånn at jeg vet og ikke bare overtenker situasjonen. Da blir dem sure og får meg til å si unnskyld for at de utestenger meg. Kjenner jeg ikke orker mer. Vet ikke om jeg skal ta var på dem eller om de er så fake at dette ikke funker mer. Jeg er jo glad i de men de er ikke like glad i meg.

 • Smiler ett år siden #1

  Hei!
  De vennene hørtes jo...hvordan sier jeg dette snilt?
  De vennene er jo helt j venner, beklager altså men jeg har hatt sånne venner og det er helt forferdelig og føle deg velkommen men egentlig ikke være det
  Det jeg tenker kan være lurt som også var det jeg gjorde, er å prøve og finne noen nye, EKTE venner. Og begynne og være med de ekte mere enn de fake. For hva er vitsen i og være venner med noen men og være usynlig?
  Håper dette hjelper! Og de «vennene» dine fortjener deg egentlig ikke!
  Ha en fin sommer ☀️

 • emolie ett år siden #2

  har opplevd dette selv. jeg anbefaler å droppe dem. selv har jeg ingen venner igjen, men det er mye bedre enn å kjenne på følelsen at de har det morsomt med å utestenge deg.