ForumFull av følelser / er så lei over at jeg ikke kan gjøre det jeg drømmer
 • er så lei over at jeg ikke kan gjøre det jeg drømmer

  Startet av langgatevei  ett år siden

  elsker musikk og har alltid ønska å ta musikklinja, men jeg klarer så vidt å spille gitar eller noen andre instrumenter. har prøvd men bare klarer ikke. jeg vil være med folk av samme interesse, jeg vil ha det gøy og spille musikk, men alle forventer at jeg blir kunster og tar kda. jeg føler at kda er det eneste valget mitt, og at jeg ikke kommer til å være flink på noe annet. jeg ville ta medie og kommunikasjon men jeg er ikke sosial nok. jeg prøvde ikt og medieproduksjon men det bare var ikke greia mi. jeg er så forvirra. jeg var så bestemt på mdd men det er ikke aktuelt for meg på den realistiske siden og jeg føler ingtenting annet kommer til å funke. noen ganger vil jeg heller ta selvmord enn å velge

  alt jeg drømmer om å bli er uaktuelt for meg

 • stressball 9 måneder siden #1

  Jeg ville også gå på musikklinja og selvom jeg kan spille både gitar og piano, så kom jeg ikke inn. Jeg går på danselinje nå og det er gøy og sånt, men prøver fortsatt å bytte til musikk. MDD er vanskelig å komme inn på! Men bare fordi vi ikke kom inn på det, så betyr det jo ikke at musikk blir uaktuelt for oss?

  Det var så vanskelig å spille instrumenter i starten, men det er litt som å lære å sykle. Du føler deg dritt fordi du ikke får det til og skjønner ikke hva du gjør feil helt til det bare ''klikker'' også innser du at du faktisk kan bli bedre. Jeg skal ikke gi opp på drømmene mine og håper at du ikke gjør det heller. Bare se for deg at du har slitt lenge med å bli god på noe, men så klarer du å komme deg et steg nærmere og mulighetene åpner seg. Den mestringsfølelsen liksom! Det er mye kulere enn å bare få alt til sekundet du prøver noe, synes jeg ihvertfall.

 • Solo123 3 måneder siden #2

  Dersom du øver vil du nok lykkes