ForumFull av følelser / Er han en stalker eller fuckboy? Bør jeg være redd?
 • Er han en stalker eller fuckboy? Bør jeg være redd?

  Startet av Lushify  7 måneder siden

  Det er en fyr i klassen min, jeg har egt aldri snakket no serlig med han. En gang når jeg hang på ungdomsklubben vi har så satte han seg ved siden av meg. Han begynte å ta meg på innsiden av låret og spurte om jeg og venninne min som jeg var med ville bli med han og noen 01’ere (vi er 03’ere sånn som han) på Delli Deluca. Vi sa ja, og hadde det overaskende gøy! Litt etter det begynte han å spørre om vi skulle hooke og sa han ville kline osv, men jeg sa helt casually nei til han fordi en annen jente på skolen går rundt i hettegenserne hans hele tiden. Han later som om han bryr seg om henne, men egt går han og snakker dritt om hu, og jeg vil ikke være en av de. Men nå har han begynt å trenge seg ubehagelig mye innpå meg, stalker HELE instagrammen min klokken tre på natten og etter han har gjort det spør han om jeg vil komme til han! Tre på natten! Jeg er fjorten liksom! Jeg har vært veldig klar på at jeg ikke liker han, hva bør jeg gjøre nå? Tørr ikke snakke om det med voksene tilfelle det bare er jeg som overreagerer.

 • Ellis04 7 måneder siden #1

  Selvsagt bur du snakke med voksne. Han høres jævla creepy ut. Hold deg langt unna han og block han på alle sosiale medier+ fjern som venn på alle sosiale medier. Er 13 år altså.

 • Lushify 7 måneder siden #2

  Tusen takk!

 • hei det er meg 6 måneder siden #3

  helt ærlig han er fuckboy, han bruker deg sikkert bare. det er ikke meningen å være frekk men han virker ikke som en bra gutt for deg. helt enig med hu andre. blokk han og ikke snakk med han på en god stund, kanskje han skjerper seg..
  du burde helt klart si ifra til en voksen om dette, det kan gå for langt osv...
  jeg er også 03, å lxm han her virker ikke helt god i hodet...
  det er ikke meningen å holde deg unna hvis du har følelser for han. jeg bare gir deg ett tips