ForumFull av følelser / Er han den rette?
 • Er han den rette?

  Startet av Forelskajente.06  3 måneder siden

  Hei. Jeg har møtt en gutt. Eller, jeg har snakket med han via Snapchat og yubo.. Vi begynte å snakke for typ en måned siden, og vi har snakket vær dag, Vi har HELT lik humor, Samme interesser og begge har slete med angst osv før. Vi har "En greie" Og jeg vet at han sin ja vist jeg spørs om å bli sammen, vi er ikke sammen den jeg er litt usikker på om det er smart, Du skjønner, Jeg Bor i Bergen, han bor i stavanger... Jeg har aldri møtt han. Jeg Er uendelig glad i han og har aldri hatt så lyst til å bli sammen med noen så mye før. Og det føles rett. men jeg vet at mamma hadde blitt skuffet og ikke støttet det. jeg vet også at en av vennene mine ikke liker han (Hun er ett bare sjalu) og at jeg kanskje ikke får møte han før i mai. hva bør jg gjøre? Jeg føler han er den rette. Og det føles helt utrolig hver gang jeg bare tener på han, han får fram sider i meg jeg ikke visste jeg hadde. Men skal jeg følge hjertet? eller skal jeg droppe det for å tenke på de rundt meg..? Jeg har lyst til å bare drite i alle andre... men hva synet dere? -Forelskatenåring

 • supportjenta1 3 måneder siden #1

  Hei!

  Det som er litt rart å ha kontakt med noen på sosiale medier er at man ikke ser dem på virkeligheten. Man vet ikke hva de egentlig ser ut og om den personen har løyet til deg om noen ting. Denne gutten ser det ut som har fått deg til å tro på den rette.

  Det finnes måter du kan finne ut om han er den samme personen, hvis du har fått bilder av han som du har, kan du søke disse på Google bilder eller hvilken som helst søkemotor du bruker og se på nøyaktige ledetråd som viser hvem han er.

  Selvfølgelig skal alle få lov til å følge hjertet, og du har all rett til det, men du vet ikke hvem denne personen er og har bare snakket med han på sosiale medier. Tenk på de rundt deg og hvordan de kan oppleve dette. Husk at du må ta vare på de rundt deg også, i tillegg til at du følger hjertet ditt. Husk det.

  Lykke til!