ForumFull av følelser / Er glad men
 • Er glad men

  Startet av aspie  ett år siden

  Tror jeg har det stabilt akkurat nå. Jeg snakker med vennene mine, droppa exen min, starter opp skolen igjen, foreldrene mine er ikke stressa over meg lenger, jeg spiser, hadde første time hos Rikshospitalet, men

  Har for mye kjønnsdysfori. Kler meg som gutt, har kort hår, semi-mørk stemme, sitter som en gutt, prøver å være maskulin, men folk tror fortsatt at jeg er jente. Klarer ikke lenger, jeg er ikke gammel nok for HRT, må bare vente 1 år til men føler jeg ikke kommer til å få starte på det i tide. Vil ikke vente lenger, klarer ikke vente, alle tror jeg er en jente, det er som at alle peker og ler av meg. Hvis jeg ikke får startet med hormoner når jeg er 16 så vil jeg drepe meg selv

 • July :D ett år siden #1

  Hei aspie! Jeg må bare si at jeg kjenner meg selv veldig godt i det du skriver og det er forferdelig det som skjer og jeg skulle ønske jeg kunne klemme deg akkurat nå. :) Jeg har også masse kjønnsdysfori og ingen støtte fra foreldre...Men jeg må bare si at du er kjempesterk som tørr å skrive dette og være åpen om ditt kjønn. Jeg har noen tips som hjelper meg når jeg har det forferdelig:

  * Har du prøvd å bruke chest- bindere? Det virker som en sport bh, men bedre.
  * Vennene dine støtter deg, håper jeg? Hvis de gjør det kan dere ha en party for å velkomme den 'ordentlige deg' i verden. Dere kan ha en party der de som vil kan komme ut, bytte pronomen, kle dere ut som dere vil se ut og hva som helst som gjør at dere føler dere komfortable.
  * For at folk skal identifisere deg på riktig måte kan du han en pin på jakka/skjorta med pronomen skrevet på. Det gjorde jeg og nå er det noen som respekter kjønnet mitt mer enn før.
  * Det er veldig bra at du har en time hos Rikshospitalet! Du kan fortelle alt du er redd for der.
  * Har du et kjæledyr? Et dyr kan hjelpe med stress, du kan snakke med den og trenger ikke å være redd for at den dømmer deg.
  * Trene. Det kan forme kroppen din sånn som du vil at den skal se ut.
  * Liker du å synge? Med den mørke stemmen din kan du synge en duett med noen andre, da kan du ta gutteverset.
  * Du kan prøve å lære litt mer om kjønn! Utforske og finne en label som passer deg. Kanskje du er transmaskulin? Demigutt? Det kan hjelpe mye å finne ut kjønnsidentitet.
  * Du kan bytte navnet ditt. Det må ikke være offisielt, men du kan spørre om vennene dine kan kalle deg et guttenavn du liker.
  Jeg håper at dette kan hjelpe litt. Det gjør meg vondt å høre at du har det sånn, men jeg vil bare si at du ikke burde ta livet ditt.Det er kjempevanskelig og det er forferdelig, men hvis du velger å slutte det nå mister du så mye. Du får ikke høre favorittsangen din en gang til, favorittmaten, stjernene på himmelen, være med vennene, spille og alle de små tingene som gjør deg glad. Jeg krysser fingrene for deg. You got this! :D