ForumFull av følelser / en ting å måtte
 • en ting å måtte

  Startet av problemer?  27 dager siden

  hver eneste dag så er livet mitt fylt av ting jeg må gjøre. sånn vanlige dags ting. men det begynner å bli mer og mer umotiverende. det har kommet til det punktet at depresjonen tar over og jeg er ikke lei meg over noe lenger. jeg er bare sliten over alt. glad? det ser man lite av. virker glad, men er egentlig bare distrahert? det er en annen ting.

  men poenget med dette var at, jeg har kommet til det punktet at ting som er vanlige ting med dagen din er bare slitsomt og føles ikke ut som er vits.

  ting som å måtte:
  stå opp, pusse tenna, dusje, gå ut, være med folk. og spise.

  være med folk (familie, venner etc..) og å spise spesielt føles bare ut som en ting jeg MÅ gjøre for å «please» andre. jeg kunne gitt faen i om jeg spiste eller ikke. det er ikke motiverende. det å måtte spise og å være med venner er bare en ting jeg gjør for å gi nytelse til andre. ikke meg selv. det er så umotiverende og føles ut som en oppgave som må bli gjort. ikke noe jeg vil. alt er så slitsomt. og greia er at jeg må vise familien min at jeg ikke har det så ille som jeg har. fordi de har en forventning. sier jeg at jeg er sliten så har jeg tydeligvis ikke en grunn fordi jeg har ikke gjort en dritt den dagen. og det er 2 barn her i huset. hun ene vil leke hele tiden, jeg sier jeg er sliten men hun hører ikke. jeg vil være alene men hun vil bare leke stakkars. jeg føler meg så slem. det er slemt. jeg kommer til å angre på det senere i livet. jeg vil ikke leve