ForumFull av følelser / En mamma som er alkoholiker?
 • En mamma som er alkoholiker?

  Startet av Blomst10  ett år siden

  Min mor er alkoholiker det er vanskelig. Jeg har en storesøster som skulle prøve å dra til mamma men så slang mamma bare døra i ansiktet på storesøstra mi…. Hun har tatt pengene mine klyper meg vert full å ja masse mer… har noen noe tips?

  HJELP😢👍

 • eple1234 ett år siden #1

  Hei!
  Det kan være vanskelig å vite hva man skal gjøre, spesielt hvis man er et barn. Det er din mors oppgave å ta vare på deg og din søster, og hvis hun ikke er i stand til å gjøre det så bør noen andre gjøre det. Har du snakket med noen om det? Venner, en lærer på skolen, helsesøster eller et familiemedlem. Det kan være fint hvis du snakker med noen du stoler på, et tips fra meg til deg er å snakke med helsesøster på skolen (går du på skolen, går ut fra det) Fortell hvordan du føler det, hvordan hun oppfører seg mot deg, om det føles trygt å bo hjemme. Jeg ønsker deg alt gått og håper det jeg skrev hjelper.

 • Blomst10 ett år siden #2

  Takk jeg snakker med helsesøster❤️💞 DU ER BEST❤️

 • eple1234 ett år siden #3

  ❤️❤️❤️

 • Selv123 ett år siden #4

  Hei, jeg hadde meldt fra til politiet på 02800 det er tipse tlf nummeret og da kan du varsle om at du/ derre blir behandlet dårlig! Husk at dette er veldig brått! Men at de vil hjelpe deg❤️ Vet noen andre om dette? Uansett så tror jeg du får veldig god hjelp vis du snakker med enn du stoler på! Feks helsesøster (på skolen) og på sånn helsestasjon. Jeg vil legge en link her til alarmtelefonen! De vil hjelpe deg med problemene du har i hjemmet ditt❤️ Håper du har det bra! Og at søstrene din har det bra!
  En goooood klementin dere begge❤️

  Her er linken til alarmtelefon! : https://www.116111.no/


  Håper dett svar til hjelp på nå sett og vis gode du! Her er flere linker til ulike hjelpetjenester:

  https://www.ung.no/chat/?gclid=EAIaIQobChMI47mo5ZGn9QIV9hoGAB39ZwyYEAAYAiAAEgIIKPD_BwE

  Inne på denne siden er det mange ulike telefon nummer!❤️